Artikkelit

Miten se poika isketään?

Mikä on kaikkein paras keino iskeä poika? Oisko paras aloittaa flirttailulla? Vaiko kirjoitan suoraan kirjeen, jossa kerron syvimmät tunteeni häntä kohtaan tai menen ja kysyn alkaako poika oleen mun kaa?

Iskijä

Sinua ei turha ujous vaivaa! Olet valmis vaikka ns. suoraan toimintaan. On virkistävää tavata sellainen tyttö!

Keinojen valinnassa on huomioitava monta näkökohtaa. Suora iskeminen saattaa pelästyttää pojan. Se tulee liian äkkiä ja valmistelematta, jos ei satu sitten olemaan sellainen poika, joka tykkää rohkeista tytöistä. Yleensä paras keino on aloittaa ns. flirtillä. Katseet, hymyt, usein laittautuminen pojan lähelle erilaisissa tilanteissa. Ne voivat olla alkuna. Jos poika näyttää reagoivan myönteisesti, voi tehdä selvemmän aloitteen

 

JiiPee 2 2000 Nyt tykyttää liite

Kommentit (14)
+/- Kommentoi
Yhteystiedot:
Kommentti:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(
:sleep::););)):0
Turvakoodi
Kirjoita kuvassa näkemäsi turvakoodi.
 • Katruska  - Ihastuin

  Joo eli oon ihastunu minua yhden vuoden vanhempaan poikaan. Mitä teen että hän huomaisi mut??? Se on ihan aina kamujen kanssa nii sille ei voi mennä juttelee kun se olis liian noloo. Yritän mennä kokoajan lähemmäs mut se menee vaan pois. :angry-red: ;)) Kun kerroin siitä kamulle niin se tökkii mua aina sen luo eikä se oo kivaa:( No mut haluun vastauksen ja äkkiä.

 • lauraboss  - antakaa neuvoi

  Mä oon rakastunu/ihastunu meijän luokkalaiseen joks oli munkaa yhes 2-3 vuotta sitte ja me pussailtii XDD kaikkii kiinnostaa.. Mut siis nyt mä oon ihastunu siihen uudestaan mutta se ei oo kait muhun :/ pliis antakaa jtn neuvoi ees jtn sellassii et se alkais likee must taas

 • Sara

  No siis mä oon ihastunu yhtee poikaan joka on meijän luokalla. Mut en osaa lukee sitä. Siis se kyl puhuu mulle ja sillee, mut en tiiä tykkääkö se musta. Sit nää jotku randomipojat meijä koulusta sanoo yhestä mun lapsuudenkaveri pojasta et se tykkää musta ja sillee.. Mut mä en oikee tykkää siitä lapsuudenkaverista :no-comments: En ees tiiä mitä teen. Oon meinaa aika kova flirttaileekkin ;D Pelkään et se poika mihi oon ihastunu ymmärtää sit noi mun flirttailut väärin. Ja sit se on vähä... Mut please help, meen vielä yläasteelle mis juorut lähtee nopeesti liikkeelle!

 • Rosa

  moi mä oon rakastunu yhteen meiän luokan poikaan :love: ja se on ihan mukava mulle mut en oikein osaa lukee poikia :?: ja pelkään että jos mä avaudun sille liian suoraan nii se pitää mua ihan dorkana :x mitä mä siis teen auttakaa äkkii meen koht yläasteelle ja siel juoru kiirii hirveen nopeest

 • Samu  - Sen kun annat palaa vaan

  :love:

 • Milla  - Apua!

  Moi mä oon lätkäs yhteen mun luokkalaiseen poikaan ja se on flirttaillu mulle... :love: Mut mä en tiedä miten mä jatkan ja se istuu mun edessä ja naurattaa mua. AUTTAKAA JA VASTATKAA KILTIT NOPEESTI!! :D :(

 • lara

  no jatka vaan eteenpäin :D :D :D

 • kaapok

  Poikana voin sanoa että minuun tekevät suurimman vaikutuksen naiset, jotka hymyilevät paljon ja ovat kiinnostuneita minusta ja minun tekemisistä. Kokeilkaapas sitä!

 • jonna  - hei!

  miten isken yhen pojan joka on saman ikänen ku mä?? VASTATKAA PIAN!!

 • neea

  mä oon rakastunut yhteen ihanaan poikaan :love: :love: :love: mutta se ei tykkää musta :( :( :( mitä tehä :?:

 • saana  - moi

  moi hei mä haluisin iskee yhen pojan mutku se ei tykkää musta ni mitä voin tehä..... :( :angry: :( :love:

 • riina

  et sä voi tehä oikein mitää :( kun ketään ei voi pakottaa tykkäämään toisesta... mut voittehan te olla kavereita! :) alat vaa juttelee sen kaa nii jospa se ihastuu sit suhun ku tutustuu paremmin :)

 • laura

  Hei halooo! Olkaaa iha oma ittenne :D mulla se ainaki autto!!

 • Awi

  Mä en oo ollu ihastunu kehenkään... Paitsi yhteen poikaan, joka ratsasti samalla tallilla kun mä, mut sit just kun ajattelin että alan tutustuu siihen se ei enää ratsastanutkaa sillä tallilla... :angry: Ärsyttää kun niin harva poika ratsastaa (mun ikä luokkaa siis) Mutta suosittelen jos ootte ihastuneita/ rakastuneita niin menkää rohkeesti juttelemaan ja yrittäkää olla oma ittenne. Meijä luokalla on yks poika ja se on ihan kiva sillokku se tuli meijän luokalle nii mä vaan menin juttelee... Ja nyt se on mun kaveri mut ei mikään poikaystävä. Mä en sellain oo ihastunu kehenkään, koska meijän luokkalaiset on kaikki lyhyempii kun mä ja sitte ne pelleilee... Lapsellista...!

FacebookTwitterYoutubeSoundcloudFlickrIssuuPinterestInstagramTumblrAskfm