Hatsune Miku on laulusyntetisaattorituote, eli Hatsune Miku ei ole elävä tai oikea ihminen. Hän on japanilainen poplaulaja, ja hänen nimensä on japaniksi 初音ミク.

hatsune mikuHän laulaa äänipankkiin lisätyillä äänteillä, joista saadaan japaninkielinen laulu. Hän myös esiintyy konserteissa Japanissa ja Singaporessa.

Hatsune Miku on Crypton Future Median maskotti. Hatsune on 16-vuotias tyttö, 158 cm pitkä ja painaa 42 kg. Ympäri maapalloa löytyy faneja ja fanikamaa. Faneille on tehty MMD (MikuMikuDance), jossa voit tehdä omia Vocaloid-videoita. MikuMikuDance pitää ladata netistä.

Hatsunen rinnalla on myös tosi paljon muita Vocaloid- eli laulusyntetisaattorikumppaneita ja Utauloid eli äänipankki. Tuotteeseen yhdistetään myös visuaalinen piirroshahmo, joka usein kuvataan laulamassa tuotteella tehtyjä lauluja.

Kommentilla voit laittaa Hatsunesta lisätietoja, arvosteluja ja mitä vaan.

robin koodi"Mä silmiäni usko en, kun se tyttö teki sen, täydellisen Frontside Ollien!" Näin raikuu stereoista 13-vuotiaan Robin Packalenin hittisingle Frontside Ollie. Kappale levisi yhteisöllisissä viestimissä nopeasti ja muutaman päivän jälkeen kappaletta oli kuunneltu YouTubessa yli kaksi miljoonaa kertaa.

22.2.2012 julkaistu albumi Koodi myi päivässä triplaplatinaa eli 60 000 kappaletta. Levyllä on 10 hienoa biisiä, jotka ovat tyyliltään rock/pop ja teini-pop. Muutamat biisit ovat räiskyviä ja vauhdikkaita kun taas pari on rauhallisempia. Robin on saanut vaikuttaa itse laulujen aiheisiin ja sanoituksiin. Biisit kertovat tunteista, vanhemmista ja muutenkin suurelta osin normaalista 13-vuotiaan elämästä. Sanoitukset ovat mukavia ja sopivat hyvin Robinin suuhun! Lauluja jaksaa kuunnella eikä niihin kyllästy heti, koska levyllä on monipuolisesti erityylisiä biisejä. Frontside Ollie lukeutui omiin suosikkeihini levyltä. Lisäksi mieleen jäi Räjäytät mun pään, Saappaat ja Ihan helmi. Suosittelen kuuntelemaan tämän Robinin ensimmäisen levyn, joka on onnistunut mainiosti! Tähtiä levy saa minulta 4 ja ½.

4 starUniversal Music 2012

 

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja