Urheilkaa ystävienne kanssa! Suomen naisten jääkiekkoilun olympiajoukkueeseen toista kertaa valittu kuopiolainen Venla Hovi on hyvässä kunnossa ja odottaa jo Sotshin pelien alkamista.

venla hovi

KalPan maajoukkuepelaaja Venla Hovi on valmistautunut tähän kauteen hyvin. – Oma tämän kauden tähtäin oli olympialaisissa, toteaa KalPan hyökkääjä kolminkertainen arvokisamitalisti Venla Hovi.

 

Juuri leiriltä palanneen Hovin kausi on ollut ehyt ja on säästynyt loukkaantumisilta. Kauden kohokohtaan valmistautuva pirteä hyökkääjä valittiin myös marraskuun pelaajaksi.

Esimerkillisenä ja sisukkaana pelaajana tunnettu Hovi toivoo "pelaajasiskojensa" tavoin, että edellinen olympiapronssi kirkastuu. Joukkue on harjoitellut hyvin ja moni pelaaja on lisännyt omakohtaista harjoittelua juuri olympialaisia varten.

– Tietysti olin valinnasta iloinen ja otettu sillä kovia pelaajia jäi ulkopuolelle joukkueesta. Odotan Sotshin olympialaisia, sillä ensimmäistä kertaa moneen vuoteen olen saanut valmistautua kauteen terveenä ja olen lisännyt treeniä, toteaa Venla.

 

Läheiset tärkeitä

Venla Hovin olympialaisiin pääseminen tiesi useita leirityksiä ja menemistä maailmalla. Kuopion KalPassa pelaava hyökkääjä sai nauttia onneksi rauhassa joulusta.

– Joulun aikaan sai levätä ja olla rauhassa läheisten ihmisten kanssa.

Urheiluharrastus on tuonut Venlan elämään paljon hienoja kokemuksia, ystäviä ja on opettanut itsestä paljon.

– Urheilkaa ja pelatkaa ystävienne kanssa, nauttikaa tekemisestänne, mitä harrastatte, heittää monipuolisen musiikkimaun omistava Venla.

Sitten vaan jännittämään Venlan ja Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen peleistä Sotshissa.

 

Kuva: Hannu Keränen

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja