Käyttäjän arvio: 4 / 5

HyväHyväHyväHyväHuono
 

suklainen paasiaiskakku

Ainekset:

Kakkupohja:

  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 110 g huoneenlämpöistä rasvaa
  • 2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 kananmunaa
  • 2 prk sitruunarahkaa

Kuorrutus:

  • 350 g sulatettua tummaa suklaata
  • 150 g huoneenlämpöistä rasvaa
  • 150 g tuorejuustoa
  • 2 dl tomusokeria
  • 1 dl leivontakaakaojauhetta

Ohje:

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään. Vatkaa voi ja sokeri erillisessä kulhossa vaahdoksi. Lisää munat joukkoon yksitellen joka välissä vatkaten. Lisää kuivat aineet vaahdon joukkoon. Sekoita joukkoon rahka. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ja paista noin 40 min.

  2. Vatkaa rasva ja tuorejuusto notkeaksi. Lisää joukkoon suklaa ja sekoita tasaiseksi. Siivilöi joukkoon tomusokeri ja kaakaojauhe. Sekoita tasaiseksi.

  3. Leikkaa kakku kahteen osaan. Levitä kuorrutetta kerros kakun väliin. Levitä loput kuorrutteesta reunoille sekä päälle ja koristele pääsiäiskarkeilla.

 

Lisää leivontaideoita löytyy Elinan blogista thecakesareallweneed.blogspot.com

Kuva: Elina Inkinen


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja