Koko perheen musiikkikomedia Risto Räppääjä ja viileä Venla ensi-illassa teattereissa 10.2. Nelli Nuudelipäätä näyttelee Venni Uotila. Näin Venni vastasi uudenvuoden uteluihin:

nelli ja telttaJuhlitko uutta vuotta? Miten?

- Juhlin uutta vuotta serkkujeni kanssa. Ammuimme raketteja, söimme herkkuja ja valvoimme myöhään.

Minkälaisia ovat uuden vuoden lupauksesi?

- Aion ainakin parantaa ruotsin numeroita. :D

Mitä odotat vuodelta 2012?

- Odotan näkeväni uuden Risto Räppääjä -elokuvan. :) Odotan jo nyt myös lämmintä ja aurinkoista kesää ja kesälomaa.

Jos Risto Räppääjään hahmo Nelli Nuudelipää antaisi uudenvuodenlupauksen, mitä luulisit hänen lupaavan?

- Nelli lupaisi olla uskollinen ystävä Ristolle ja Venlalle.

 

Kuva: Kinotar

Pekka-1 Aki-RaskPekka Laukkarinen, MTV3 Juniori -kanavan juontajanakin suurille yleisöille tutuksi tullut, elää monien ikäistensä tavoin kiireistä elämää. Kiirettä lisää se, että hänellä on vielä kaiken kukkuraksi oma yhtyekin, jonka keikoilla ja konserteissa Laukkarisella kuluu aimo tovi.

Mitä lupaat uudeksi vuodeksi?

- Joka vuosi lupaan liikkua erityisesti ulkona enemmän ja pitää parempaa huolta kunnostani. Nyt parina ekana viikkona olen liikkunut aika paljon (älkää kertoko kenellekään, mutta olen salaa innostunut sauvakävelystä). ☺

- Toiseksi olen luvannut antaa itselleni tänä vuonna enemmän aikaa rauhoittumiselle ja uusien laulujen tekemiselle.

Onnistuukohan Laukkarinen tämänkin toiveensa toteuttamisessa? Ainakin sille on tae:

- Tammikuussa olen menossa muutamaksi päiväksi ihan yksin kitaran, kynän ja paperin kanssa mökkeilemään. Toivottavasti se tuo tullessaan uusia ideoita ja lauluja ja voisi ensi vuoden aikana alkaa tekemään vaikkapa taas uutta levyä, herra muusikko ja juontaja paljastaa suunnitelmansa.

Kuinka kauan aiot noudattaa lupauksia?

- Toivottavasti pystyn pitämään nämä lupaukset mahdollisimman pitkään, ehkä jopa koko vuoden. ☺ Ja parastahan olisi, jos näiden lupausten pitäminen ei loppuisi koskaan, vaan että niistä tulisi elämäntapa.

Mitä odotat tältä vuodelta?

- Tämäkin vuosi tulee pitämään sisällään keikkoja ympäri Suomen sekä tv-töitä. Mulla on myös hurjasti uusia ideoita ja unelmia tulevaisuudelle. Mulla on useampiakin uusia levy-ideoita, ja haluaisin, että ainakin yhtä niistä ideoista pääsisin toteuttamaan tämän vuoden aikana. Haluaisin tehdä taas sellaisen levyn, joka sisältää pelkästään itse tekemääni musiikkia. Yhtälailla haluaisin kovasti tehdä myös uuden lastenlevyn. Maailmassa on niin paljon tosi hienoja lastenlauluja, joita olisi kiva saada levyttää. Myös joululevy olisi kiva tehdä... ☺ Lisäksi helmikuussa alkaa uusi lasten tv-ohjelma, jota juonnan. Tämä Sherlock-ohjelma kuvattiin jo viime kesänä ja kohta se alkaa näkymään telkkarissa. Sitä odotan tosi kovasti!

Onko jotain erikoista, jota haluat sanoa Jiipeenetin lukijoille?

- Toivottavasti tämä vuosi pitää sisällään paljon sellaisia keikkoja, joissa voin nähdä teitä kaikkia jiipeenetti.fi:n lukijoita. Tulkaahan reilusti moikkamaan ja kertomaan kuulumisia, kun jossain nähdään!

Haluatko tehdä Jiipeenetin lukijoille kysymyksen?

- Mikä on parasta, mitä voi talvella tehdä ulkona?

Pekan kysymykseen voit vastata Jiipeenetin keskustelualueella.

PS Toimitus vinkkaa, että Sherlock - lasten salapoliisiseikkailua seurataan MTV3 Juniorin alkuilloissa maanantaista torstaihin 6.2. alkaen.

Minun uudenvuodenlupaukseni liittyy kouluun. Nyt kun on vuosi vaihtunut, myös koulussa alkaa uusi vaihe. Olen päättänyt panostaa koulunkäyntiin entistä enemmän, mutta mikä tärkeintä, huolehtia myös siitä, että ehdin tehdä muutakin kuin päntätä kokeisiin.

Opiskelu on tärkeää, mutta mielestäni jokaisen täytyy opiskella itsensä vuoksi ja tukea oppimistaan esimerkiksi harrastusten kautta. Koulussa jaksaa paljon paremmin, kun saa välillä miettiä jotain aivan muuta.

Ihanaa uutta vuotta kaikille!

Lisää artikkeleita...

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja