HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Sählykansa oli liikkeellä, kun Kuopion hiippakunnan hiippasähly 2012 pelattiin Pieksämäellä. Paikalla oli 390 sählyn pelaajaa ja heidän ohjaajaansa.

hiippasahly 4

- Tämä on jo 19. turnaus, kertoi turnauspäällikkö Ilmo Häkkinen.

Turnauspäivä alkoi kirkohetkellä, hiippakuntasihteeri Juha Antikainen piti "paljasta puhetta" ja Gospel Äijät ja Lady Pieksämäeltä esittivät "kaljua Gospelia". Ruoan jälkeen olikin tiukka pelitahti. Innostavat kannustushuudot kaikuivat urheilutalolla ja jäähallissa, kun seitsemässä kaukalossa kussakin pelattiin 10-15 alkupeliä. 10-12 minuutin pelin jälkeen ikäryhmästä riippuen oli kahden minuutin tauko ja sitten seuraava joukkue "lauteille". Sitten käytiin sijoituspelit ja loppuottelut. Jokainen joukkue sai FairPlay-palkinnon jaettavaksi joukkueessaan.

- Tämä on palkintomatka kerholaisille joka tapauksessa, sillä perinteisesti päätämme kerhokauden hiippasählyyn. Osallistumisen riemu on hienoa, ja tätä turnausta odotetaan, kertoi Hannu Keränen Sonkajärveltä.

 

Turnauksen tulokset ja lisää kuvia tapahtumasta Pieksämäen seurakunnan sivuilla

 

hiippasahly 7

Ilahduttavasti turnauksessa oli mukana 30 tyttöä. Iisalmen tytöt keltaiset liivit päällään ottavat mittaa Sonkajärven limenvihreäliivisistä pojista.

 

hiippasahly 6

hiippasahly 5

Kiuruvesi 2 (vihreissä liiveissä) - Pielavesi.

hiippasahly 2

Siilinjärvi-Iisalmi-pelissä vilahtelivat keltaiset ja valkoiset paidat.

 

hiippasahly 1

 hiippasahly 8

- Kiva, kun saadaan pelata, kunhan mitali vain tulee... no, ei haittaa, vaikkei tuliskaa mitskua, tuumivat Timolan sekajoukkueen 11 pelikerhoa harrastavaa jäsentä Leppävirralta.

 

hiippasahly 3

Anni ja Ida, kuten kaikki muutkin turnaukseen osallistuneet, saivat pelaajadiplomit kotiinviemisiksi.

 

Kuvat: Pirjo Riipinen

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja