Pressiklubin löysin, kun olin kerhonohjaajapäivässä. Siitä on parisen viikkoa. Heti kun sain tietää, että minäkin voin olla toimittaja, niin innostuin heti ja hain toimittajan paikkaa.

sani pihlstromMinua kiinnostaa se, että saan tehdä juttuja. Keksiä erilaisia juttuja, arvosteluja ja kaikkea muuta. En ole tehnyt muuta kuin leffa-arvostelun ja nytten tämän.

Minun lempiradiokanavia ovat NRJ, YleX ja The Voice, Minun lempi tv-kanavia on MTV3, YLE TV 2, Sub, Nelonen ja melkein kaikki. Minun lempi tv-ohjelmia ovat: Salkkarit, Uusi päivä, Simpsonit ja Olipa kerran. Minun lempiblogini on minun siskon blogi.

Minä en tällä hetkellä harrasta mitään. Minun haaveammattini olisi tatuoija, mut siihen mulla ei ole mahdollisuutta, koska kuvis on vaan 9.

Pinja Lampinen, 14. Pääsin mukaan Jiipeenetin reportteriksi, kun hain noin 12-vuotiaana. Kaveri oli ollut jo jonkin aikaa reportterina, joten minäkin innostuin!

pinja lampinenTässä toiminnassa on kiinnostavinta se, kuinka hyvin kehittyy kirjoittajana. Myös uusien ihmisten tapaaminen on mukavaa!

Olen tehnyt monia erilaisia juttuja, muun muassa haastatteluja, kirja-arvosteluja, harrastusjuttuja, askarteluohjeita ja testejä. On kivaa, kun saa tehdä juttuja siitä mistä milloinkin huvittaa! Olen saanut toimittajana työskentelystä varmuutta kirjoittamiseen ja ihan omaan itseluottamukseenkin. Olen myös saanut tavata mukavia ihmisiä ja saanut uusia ystäviä.

Minun mediaani kuuluu radiokanavat kuten NRJ. En hirveästi katso televisiota, mutta kun katson, niin tosielämään perustuvat hiukan jännittävät sarjat ovat mun juttu.

Harrastan pressiklubin lisäksi näyttelemistä, tanssia, geokätköilyä, postcrossingia ja tykkään valokuvata.

Haaveammatti... Hmm, no se ei ole vielä tarkkaan tiedossa, mutta jokin toimittajan tapainen työ voisi olla kiva. Sellainen, jossa olisi vaihtelevia työtehtäviä ja ehkä pääsisi myös ulkomaille!

Suosittelen katsomaan harrastusjuttuja Jiipeenetin sivuilta, ehkäpä löydät sieltä itsellesi uuden harrastuksen!

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja