Vatsatsapuhuminen näyttää hauskalta. Sillä voi tehdä hienoja ohjelmanumeroita niin kavereiden kanssa kuin esimerkiksi koulun juhlissa.

Pienellä harjoittelulla jokainen onnistuu tekemään pienen shown. Oman voi tallentaa vaikka YouTubeen ja lähettää Jiipeenettiin julkaistavaksi.

vatsastapuhumiskurssi

 

Taika-Petteri on raudankova ammattilainen, joka esiintyy kouluissa ja tapahtumissa. Olet saattanut nähdä hänet myös Partaharjun leireillä. Tällä kurssilla Taika-Petteri alias Petteri Hakanen opettaa sinulle vatsastapuhumisen saloja yhdessä tyttöjen suosikin Nikke Hakkaraisen kanssa. Kurssin videoilla pääset hyvään alkuun harjoittelemalla säännöllisesti ja kärsivällisesti vaikka kesäloman aikana.

Alkeiskurssissa on seitsemän osaa, joissa kussakin harjoitellaan jotain esityksen osaa vaikeista kirjaimista nuken käsittelyyn. Nuken voit tehdä vaikka vanhasta villasukasta. Nukkeja voi ostaa alan liikkeistä alkuun päästyäsi.

Tervetuloa kurssille!

 

Alkeiskurssi

Osa 1: Aloitetaan harjoittelu

Nikke Hakkaraisen videoshow... eikun vatsastapuhumiskurssi. Nikke Hakkarainen ja Taika-Petteri aloittavat kurssin ja neuvovat ensimmäisen vinkin. Miten laitetaan suu ja miten puhutaan vatsasta!

 

Osa 2: Opetellaan lause

Nyt aloitetaan koko lauseen harjoittelu.

 

Osa 3: Opetellaan vaikeita kirjaimia

Miten lausutaan vatsasta kirjaimia jotka muodostetaan huulilla.

 

Osa 4: Vedetään musaa!

Nikke Hakkarainen vähän revittelee.

 

Osa 5: Vaikea p-kirjain

Vaikein vatsastapuhumisessa käytettävä kirjain.

 

Osa 6: Nuken käsittely

Miten liikuttaa nukkea?

 

Osa 7: Harjoittelu

Ole kärsivällinen ja harjoittele säännöllisesti.

 

Odottelemme mielenkiinnolla Jiipeenetissä millaisia videoita saatte aikaiseksi!

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja