Messukeskus Helsingissä täyttyi peli- ja tietokoneharrastajista 2.-5.8.2018. Jiipeenetti oli mukana ev.lut kirkon Lataamossa. Päivät assyilla täyttyivät mielenkiintoisista esityksistä ja tetenkin pelaamisesta. Jos olet kiinnostunut pelaamisesta tai demojen tekemisestä, Assyt ovat sinulle must. Assyjen järjestelyt sujuivat hienosti, vaikka väkeä oli paljon. Vessojen vähyys oli suurin ongelma. Läheisen hotellin remontti aiheutti akuutin ongelman. Suihkupaikatkin olivat vähissä. Koko historian aikana Assyilta on häövinnyt tosi vähän tavaraa. Järjestys ja yhteisöllisyys ovat sen verran kantavia. 

Myös Helsingin piispa Teemu Laajasalo kävi vierailulla ja ihmetteli tapahtuman hiljaisuutta sekä hyvää henkeä. Teemun haastattelun voit katsoa Ristiohjaimen Twitch-kanavalta.

Lataamossa puuhattiin monenlaista. Hienolla lentosimulla pääsi lentelemään Helsingin taivaalle. Oculus virtuaalilaseilla pääsi kokemaan virtuaalimaailmaa. Fisucraftia sai pelata pelikoneilla. Retrokilpailuissa pinottiin korppuja ja ajettiin Marion kanssa kilpaa. Työntekijöiden kanssa oli mahdollista keskustella ja pelailla vaikka lautapelejä. Kännykkääkin sai ladata ja itseään.

Lataamossa olivat mukana Helsingin, Vantaan ja Espoon seurakuntayhtymät, kirkkohallitus ja Nuori kirkko (Jiipeenetti, Fisucraft, Lastenkirkko ja Peliraati). Yhteistyössä oli myös Netari.

assyt2018 2

Konesali täyttyi harrastajista.

assyt2018 3

Esityksiä kuunneltiin mielenkiinnolla

assyt2018 4

Assyihin kuuluu oman paikan somistaminen

assyt2018 5

Lataamon konepaikoilta streemattiin Ristiohjain kanavalle Twitchiin! Seuraa sinäkin!

assyt2018 6

Assyt ovat myös iso eSports-tapahtuma.

assyt2018 7

Lataamon korpunpinoamiskilpailu

assyt2018 9

Pelistreemit täyttivät katsomot.

Kirkon Lataamon löydät ensi vuonnakin Assyilta. Silloin suunnitellaan Assy-leiriä, jonne seurakuntien ryhmät voivat ilmoittautua mukaan. Seuraa Jiipeenettiä!

Alakategoriat

Bittipelit

images

Sinulle jota kiinnostaa pelaaminen ja Pelit! Uutisia, ajatuksia vinkkejä ja arvosteluja. Voit myös itse kirjoittaa foorumille peleistä. Parhaat kirjoitukset nostamme sivulle! Oletko pelannut jotain kivaa peliä, josta olet pitänyt ja jota haluaisit suositella muille? Kerro ja vaikuta! Laita pelit puntariin ja erota jyvät akanoista. Mikä on maailmankaikkeuden paras peli?

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja