HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

tetris-party-deluxe

Vanha kunnon Tetris on laitettu uuteen uskoon ja siitä on tehty uusia sovelluksia, joita pääsee kokeilemaan Nintendon uuden Tetris Partyn muodossa. Nimensä mukaisesti peli on parhaimmillaan yhdessä pelattuna. Erikoiset sovellukset tarjoavat hauskaa ja viihdyttävää yhdessäoloa vaikka häviäminen välillä laittaakin perhesuhteet koetukselle! Läsnä on myös perinteinen Tetris ja vaikka sitä aikoinaan luuli pelanneensa kyllin, veri vetää uudestaan ja uudestaan sen pariin. Mutta tosiaan, parhaimmillaan yhdessä pelattuna!

 

Pelin nimi: Tetris Party Deluxe

Perustiedot: Vanha kunnon Tetris uusilla jipoilla sävytettynä

Pelin esittely: Puzzle-tyyppinen peli, jossa ohjataan yläruudusta tippuvia palikoita ruudun pohjalle. Täysinäinen rivi poistuu ruudusta, mutta jos väliin jäi tyhjiä koloja rivi ei poistukaan. Tippumistahdin kiihtyessä lopulta palikat täyttävät koko ruudun.

Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2010

Formaatti (arvosteltu): Nindento Wii

Muut formaatit: Nindento DS

Laji, genre: Puzzle-peli

Muu luokitus:

Pelaajamäärä ja pelimuodot: 1-4, moninpeli netissä

Ikäraja ja sisältömerkinnät: +3

 

Peli on harmitonta viihdettä koko perheelle. Parasta siinä on se, että jopa nuoremmatkin oppivat sen helposti ja sitä on kiva pelata yhdessä. Suosittelen tälläisiä pelejä, sillä ne lisäävät perheen yhteistä aikaa ja ovat hauskoja ja viattomia pelejä pelata yhdessä. Kovan kilpailuvietin omaaville lapsille sen pelaaminen voi olla rankkaa, mutta mikäpä ei olisi. Pääasia oli koko perheen yhdessä olo.

 

Itse pelissä on klassisen Tetriksen lisäksi erilaisia tehtäviä ja hauskoja pelimoodeja pelattavaksi yksin. Esimerkkinä peli, jossa pikku-ukko on ruudun pohjalla ja sille pitää tehdä portaat ylös, jotta se pääsee kiipeämään. Tai peli, jossa annetaan kuvio, joka pitää täyttää Tetris-palikoilla. Pisteet tulee sen mukaan, miten paljon kuvion pinta-alasta tuli täytettyä. Nämä erikoisuudet antavat perinteiselle Tetrikselle yllättävän paljon lisäarvoa. Mukana on myös mahdollisuus pelata Tetristä tasapainolaudalla, mutta harmiksi koelaitteiston tasapainolautaa ei saatu kytkettyä päälle, joten sitä ei päästy testaamaan. Lisäksi mukana on jonkinlainen nettipelimoodi, mutta senkin testaaminen jäi.


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja