HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

mario kart 7Aih! Uusi Mario Kart -peli on tullut taas! Monien rakastama – ja joskus myös inhoama – pelisarja on palannut uudessa muodossaan.

Peli tuntuu – ja nyt myös näyttää – voimakkaasti saman pelisarjan Wii-olohuonepelikonsolille tehdyltä Mario Kart Wii -peliltä, jopa niin paljon, että uskaltaisin jopa ehkäpä lyödä vetoa siitä, että jos pelin siirtäisi konsolin näytöltä tv:n näytölle, se näyttäisi aivan identtiseltä Mario Kart Wii:n kanssa. Ja se on vain hyvä asia. Pelin Wii-versio on parhaita Mario Kart -pelejä, mitä ikinä on tehty.

Uusia ominaisuuksia on myös tullut, mutta yllättävän vähän. Suurimmaksi uudistukseksi jäävätkin kokonaan uudet kilparadat, missä Mario Kartin karting-autoilla onkin tarkoitus huristella. Ja kovaa!

Radan tapahtumat ovatkin Mario Kartin parhaita asioita. Sinua voidaan heittää banaaninkuorilla ja suistaa siten radalta kesken kaiken pois. Lopulta palaat radalle. Huomaat olevasi selkeästi muita jäljessä. Ja tämä onkin juuri Mario Kartin parhaita asioita – turhautuminen, suuttuminen ja lopulta räjähtäminen. Epäreiluus onkin tämän pelin keskeinen kohta. Kaikki yrittävät voittaa pelin – eivät rehdisti, vaan sabotoimalla muiden kilpa-ajoa.

Mitä tästä sitten ajattelee? Joskus se tuntuu kirjaimellisesti ärsyttävältä, joskus hauskalta. Kaikki on sinusta kiinni, miten suhtaudut peliin.

Nintendo 3DS
Ikäraja 3


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja