Suklaamuffinit

Aloitin maanantain valmistamalla loman alkamisen kunniaksi ihan tavallisia suklaamuffineja.

suklaamuffinit

 

Leipoessani huomasin, että muffineja ei kannata pitää liian pitkään uunissa, ettei pinta muutu kuivaksi. Muffinit maistuivat kuitenkin todella hyviltä ja olivat todella nopeita ja helppoja valmistaa.

 

Suklaamuffinit

(16 - 18 kpl)

Tarvitset:

  • 150 g margariinia tai voita
  • 1 ½ dl sokeria
  • 2 munaa
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 50 g taloussuklaata rouhittuna

Ohje:

  1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.
  2. Lisää munat yksitellen rasva-sokerivaahtoon hyvin vatkaten.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilöiden taikinaan. Lisää myös suklaarouhe.
  4. Levitä paperiset muffinivuoat pellille tai muffinipeltiin.
  5. Jaa taikina kahden lusikan avulla vuokiin. Sopiva määrä taikinaa on noin puoleenväliin vuokia.
  6. Paista muffineja 200 asteen lämmössä uunin keskitasolla noin 15 - 20 minuuttia.

 

Kuva: Pinja Ylhävuori

Kommentit (0)
+/- Kommentoi
Yhteystiedot:
Kommentti:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(
:sleep::););)):0
Turvakoodi
Kirjoita kuvassa näkemäsi turvakoodi.
FacebookTwitterYoutubeSoundcloudFlickrIssuuPinterestInstagramTumblr