Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Aloitin maanantain valmistamalla loman alkamisen kunniaksi ihan tavallisia suklaamuffineja.

suklaamuffinit

 

Leipoessani huomasin, että muffineja ei kannata pitää liian pitkään uunissa, ettei pinta muutu kuivaksi. Muffinit maistuivat kuitenkin todella hyviltä ja olivat todella nopeita ja helppoja valmistaa.

 

Suklaamuffinit

(16 - 18 kpl)

Tarvitset:

  • 150 g margariinia tai voita
  • 1 ½ dl sokeria
  • 2 munaa
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 50 g taloussuklaata rouhittuna

Ohje:

  1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.
  2. Lisää munat yksitellen rasva-sokerivaahtoon hyvin vatkaten.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilöiden taikinaan. Lisää myös suklaarouhe.
  4. Levitä paperiset muffinivuoat pellille tai muffinipeltiin.
  5. Jaa taikina kahden lusikan avulla vuokiin. Sopiva määrä taikinaa on noin puoleenväliin vuokia.
  6. Paista muffineja 200 asteen lämmössä uunin keskitasolla noin 15 - 20 minuuttia.

 

Kuva: Pinja Ylhävuori


Uusimmat kommentit

  • Anonyymi sanoi Lisää
    Hyvä kirja,:kiss: olen lukenut
  • Anonyymi sanoi Lisää
    Äijä
  • Anonyymi sanoi Lisää
    Todella RUMA! Edustaa "brutalismia"....
  • Anonyymi sanoi Lisää
    Hyvä että kakkevedet puhdistetaan...
  • Anonyymi sanoi Lisää
    Hieno kirjoitus. Kiitos tästä! Harmi,...

Kirjaudu Jiipeenettiin