HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Tarvitset:

4 dl vehnägluteenijauhoja
1 dl kikhernejauhoja
1 dl soijajauhoja
1 rkl kasvisliemijauhetta
½ tl suolaa
1 tl garam masala -jauhetta
2 tl savupaprikajauhetta
½ tl inkiväärijauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
½ dl soijakastiketta
½ dl öljyä
2 ½ dl vettä

Marinadi:

2 rkl öljyä
1 rkl soijakastiketta
1 rkl tomaattipyrettä
1 rkl omenaviinietikkaa
½ dl vettä

 

Ohje:

Sekoita kuivat aineet keskenään hyvin. Sekoita soijakastike ja öljy veteen ja lisää jauhoihin. Sekoita tasaiseksi ja vaivaa muutama minuutti, muotoile paistiksi. Sekoita marinadin ainekset. Pyöritä paisti marinadissa ja anna maustua kylmässä vähintään muutama tunti, mieluiten yön yli. Kääntele paistia muutaman kerran maustumisen aikana. Kääri paisti folioon ja paista 175 asteessa noin reilu tunti uunin keskitasolla. Anna paistin jäähtyä hetki ennen tarjoilua, parhaimmillaan se on kylmänä seuraavana päivänä.

 

(Lähde: Inna Somersalo: Yllin kyllin herkkuja isolle ja pienelle joukolle, Multikustannus 2008)


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja