Käyttäjän arvio: 5 / 5

HyväHyväHyväHyväHyvä
 

Sunnuntaina 5.2. liputetaan jälleen Suomen kansallisrunoilija Johan Ludvig Runebergin kunniaksi. Oheisella ohjeella valmistat juhlapäiväksi maukkaat, mantelilla maustetut Runebergin tortut.

runebergin tortut 1 

runebergin tortut 2

 

1. Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

 

runebergin tortut 3

 

2. Lisää puolet kuivista aineista taikinaan.

 

runebergin tortut 4

 

3. Lisää kerma ja loput kuivat aineet ja sekoita.

 

runebergin tortut 5

 

4. Jaa taikina paperisiin leivosvuokiin.

 

runebergin tortut 6

 

5. Paista uunissa 200 asteen lämmössä n. 15 min.

6. Koristele jäähtyneet tortut vadelmahillolla ja sokerivesikuorrutuksella (2 dl tomusokeria, 1 rkl vettä).

 

runebergin tortut 7

 

Kuvat: Laura Tiitinen


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja