Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Käyttöehdot - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Tämän sivuston on tuottanut sinulle Jiipeenetti ja Suomen Poikien ja Tyttöjen Keskus - PTK ry (PTK - poikien ja tyttöjen keskus). Mikäli sinulla on kommentteja tai kysymyksiä, ota yhteyttä meihin Jiipeenettiin, puhelin 0400 706 280 tai kirjeitse, Jiipeenetti, Partaharjuntie 361, 76280 PARTAHARJU.

Olet tervetullut käyttämään jiipeenetti.fi-sivustoa (“Sivusto”) alla mainituin käyttöehdoin ja edellytyksin.

Käyttöehdot

Avaamalla Sivuston, kirjautumalla palveluun, hyväksymällä nämä ehdot  ja käyttämällä Sivustoa sinun katsotaan lukeneen ja hyväksyneen nämä Käyttöehdot. Mikäli et hyväksy näitä Käyttöehtoja tai niiden jotain osaa, sinun ei tule kirjautua sivulle, avata eikä käyttää Sivustoa.

PTK - poikien ja tyttöjen keskuksella on oikeus muuttaa näitä Käyttöehtoja ajoittain. Tämän sivuston (tai minkä tahansa muun PTK:n sivuston) tällaisten muutosten jälkeen jatkunut käyttö osoittaa, että olet hyväksynyt muutetut Käyttöehdot.

Tulemme korostamaan Käyttöehtoihin tekemiämme muutoksia, mutta kehotamme tarkastamaan Käyttöehdot usein. Mikäli et hyväksy jotain Käyttöehtoihin tehtyä muutosta, sinun tulee välittömästi lopettaa sivustojen käyttäminen.

Sivusto on suunnattu ensisijaisesti käytettäväksi Suomessa. Sivuston kieli on suomi. Sivuston käyttö on sallittu myös muista maista Suomen lakeja kunnioittaen. The Website is designed to be used primarily from Finland. The language is Finnish. The use of the Website is allowed from different countries respecting Finnish Law.

Käyttäjän säännöt

Ehdottomasti kiellettyä on:

 • Varastaminen ja huijaaminen
 • Toisten häirintä, haukkuminen, ahdistelu, uhkailu tai painostaminen
 • Muiden kuin virallisten ulkopuolisten ohjelmien käyttäminen palvelun yhteydessä (esimerkiksi epäviralliset asiakasohjelmistot)
 • Väkivallan kuvaaminen
 • Nettiseksin harrastaminen, sen myyminen tai sen ehdottaminen muille, tai muuhun seksuaaliviritteiseen keskusteluun tai käyttäytymiseen osallistuminen
 • Kiroileminen, filtterin kiertäminen sekä muutoin asiaton tai häirtisevä kielenkäyttö (esimerkiksi epäsopivien hymiöiden tekeminen, saman sanan tai lauseen toistaminen, muiden käyttäjien harhaanjohtaminen, kaupallinen tiedottaminen)
 • Väärän tai yhteisen virtuaalisen identiteetin luominen
 • Propagandan levittäminen, kuten esim. uskonnonvastainen kirjoittelu, kirkosta eroamisen mainostaminen, vihakirjoitukset, käännyttäminen ja rasistinen käytös. Sen, mikä on propagandaa, määrittelee PTK:n henkilökunta.
 • Sääntöjemme ja hyvien tapojen vastaiseen toimintaan liittyvät nimet ja kuvaukset.
 • Asiattomien sivustojen mainostaminen. Sen, mikä on asiaton sivusto, määrittelee PTK:n henkilökunta.
 • Toisena käyttäjänä tai PTK:n henkilökuntana esiintyminen
 • Laiton toiminta tai toiminta, joka PTK:n näkemyksen mukaan on mahdollisesti laitonta, tai tällaisen toimminnan valmistelu, rohkaiseminen tai siinä avustaminen

Palvelun keskustelupalveluita ja ilmoitustauluja saa käyttää vain esittääkseen, lähettääkseen ja vastaanottaakseen sellaisia viestejä ja materiaalia, jotka ovat sopivia, asianmukaisia ja jotka noudattavat Suomen lakia, hyvää tapaa sekä palvelun henkeä. Palvelun käytön yhteydessä käyttäjän tulee erityisesti ottaa huomioon lisäksi seuraavat kielletyt asiat:

 • Älä käytä palvelua tutkimuksiin, kilpailuihin, ketjukirjeisiin, roskapostin lähettämiseen, suoramarkkinointiin tai muuhun vastaavaan (tai kaupalliseen) toimintaan.
 • Älä häpäise, solvaa, herjaa, uhkaa tai vainoa muita käyttäjiä, äläkä käyttäydy häiritsevästi tai muuten vahingoita muita käyttäjiä tai palvelua. Älä loukkaa muiden laillisia oikeuksia esim. oikeutta oman uskonnon harjoittamiseen.
 • Älä julkaise tai välitä epäasiallista, häpäisevää, loukkaavaa, sopimatonta, säädytöntä, tai laitonta materiaalia tai tietoa, äläkä osallistu keskusteluun, joka käsittelee tällaisia aiheita.
 • Älä siirrä (upload) palveluun tiedostoja jotka sisältävät ohjelmistoja tai muuta tekijänoikeudellisesti suojattua materiaalia tai johon tekijällä on yksinoikeus, ellei sinulla ole oikeutta käyttää kyseistä materiaalia.
 • Älä välitä palveluun tai sen kautta tiedostoja, joka pitävät sisällään viruksia, tai muita vastaavia ohjelmakoodeja, joka saattaisivat vahingoittaa toisten päätelaitteita, muuta omaisuutta tai toimintaa.
 • Älä mainosta tai tarjoa tavaroita tai palveluita kaupallisen hyödyn tarkoituksessa ilman PTK:n lupaa.
 • Älä siirrä koneellesi (download) tiedostoja jotka ovat toisen palvelun
 • käyttäjän lähettämiä ja joiden alkuperä tai oikeudet epäilyttävät sinua.
 • Älä väärennä tai poista osia palvelun käyttöön tarkoitetuista ohjelmistoista.
 • Älä rajoita tai estä muita käyttäjiä käyttämästä palvelua tai sen osia.
 • Älä kerää henkilötietoja muista palvelun käyttäjistä.
 • Älä riko lakeja, määräyksiä, sääntöjä tai hyvää internet-tapaa.
 • Älä esiinny toisena henkilönä äläkä "luo väärää henkilöllisyyttä" tarkoituksenasi johtaa harhaan muita.
 • Älä käytä, kopioi tai tarjoa toiselle henkilölle tai taholle tietoja tämän palvelun käyttäjistä tai muusta käyttäjästä tai käytöstä.
 • Älä liitä palvelun osia kotisivuillesi ilman erillistä lupaa.


Huomaathan! PTK:lla on palvelun käyttöehtojen nojalla oikeus kokonaan tai osittain estää mahdollisuutesi käyttää palvelua mikäli rikot näitä sääntöjä.

Sisällön paikkansapitävyys

PTK pyrkii parhaansa mukaan varmistamaan, että Sivuston sisältö on paikkansapitävää ja ajan tasalla, mutta PTK ei anna mitään takuita (nimenomaista, epäsuoria tai muita) Sivustolla esiintyvien tietojen luotettavuudesta, paikkansapitävyydestä tai täydellisyydestä.

PTK:lla on oikeus poistaa Sivustolta aineistoa oman harkintansa mukaan ja siitä etukäteen ilmoittamatta.

Mikäli päätät luottaa tällä Sivustolla annettuihin tietoihin, se tapahtuu täysin omalla riskilläsi (sovellettavien lakien mukaisesti) eikä PTK:ta voida pitää vastuussa lopputuloksesta.

Immateriaalioikeudet

Myönnät ja hyväksyt, että kaikki Sivuston sisällön tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet sekä tietokoneohjelmat ja kaikki HTML- ja muut koodit, jotka sisältyvät Sivustoon, säilyvät aina kiistattomasti PTK:lla ja/tai sen lisenssinsaajilla, ja ovat suojattuja tekijänoikeus- ja muiden lakien ja kansainvälisten sopimusten säännösten nojalla.

Käyttäjillä ei ole oikeutta muokata, kopioida, levittää, välittää, esittää, edelleenvälittää, toisintaa, julkaista, lisensioida, hyödyntää kaupallisesti, käyttää johdannaisteosten luomiseen, siirtää tai myydä mitään aineistoa, joka ajoittain esiintyy Sivustolla, ilman PTK:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa siihen.

Sivusto ja sen sisältö ovat tekijänoikeuden alaista aineistoa. Kaikki tekijänoikeudet kuuluvat PTK:lle, ellei toisin ole mainittu. Rajoittamatta edellä mainittua, yllä mainittujen aineistojen kopiointi toiselle palvelimelle tai sijaintipaikkaan julkaisua, toisintamista tai levittämistä varten, on nimenomaisesti kielletty.

Mikäli haluat saada luvan käyttää jotain Sivustolla esiintyvää materiaalia, pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Käyttäjän materiaalit

Lataamalla kuvia, tekstejä tai muuta materiaalia Sivustolle, annat PTK:lle oikeuden käyttää materiaalejasi Sivustolla tai muissa PTK:n sivustoissa ilman erillista sopimusta tai korvauksia myös siinä tapauksessa, että lopetat Sivuston käytön.

Internetin luonteen vuoksi PTK ei vastaa kolmasien osapuolien toiminnasta esim. kuvien kopioinnista ja niiden käyttämisestä. Kuvia internettiin laitettaessa on muistettava, ettei niitä pahimmassa tapauksessa saa sieltä enää pois niiden levitessä hallitsemattomasti.

Kuvat ja materiaalit ovat saatavilla rajoitettua käyttöä varten Kuvapankkien kautta.

Sivuston sisällön kaupallisen käytön kielto

Sinulla on lupa käyttää Sivulla ajoittain esiintyvää aineistoa ainoastaan siten kuin PTK tai sen lisenssinsaajat ovat nimenomaisesti oikeuttaneet.

Tämä Sivusto on tarkoitettu tarjoamaan paikan Jiipeenetin lukijoille ja seurakuntien kerholaisille tavata toisiaan internetissä. Sivusto on suunniteltu ainoastaan henkilökohtaista ja ei-kaupallista käyttöä varten.

Linkitys

PTK saattaa ajoittain sisällyttää Sivustoon linkkejä muihin sivustoihin tai lähteisiin, joita hoitavat muut tahot kuin PTK Nämä linkit on annettu käyttäjien mukavuutta varten, eikä PTK:lla ole vastuussa tällaisten ulkopuolisten sivustojen tai lähteiden saatavuudesta, eikä ota eikä hyväksy vastuuta tällaisten ulkopuolisten sivustojen sisällöstä, eikä PTK:lla ole mitään vastuuta eikä valvontaa ulkopuolisten sivustojen hoitajien yksityisyydensuojaperiaatteista (mikäli sellaisia on).

Suosittelemme voimakkaasti tarkastamaan näiden ulkopuolisten sivustojen käyttöehdot ja yksityisyydensuojaperiaatteet ennen sivustojen avaamista ja käyttämistä.

Vastuunrajoitus

Internet on luonteeltaan epäluotettava tiedotusväline. Sen vuoksi hyväksyt sen, että tämä Sivusto tarjotaan sellaisena kuin se on ja siten kuin se on saatavilla.

PTK pyrkii kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että Sivusto toimii asianmukaisesti kaikkina aikoina, mutta ei takaa, että tämä Sivusto tulee olemaan keskeytyksetön, oikea-aikainen, turvallinen tai virheetön, että virheet korjataan tai että tämä Sivusto tai palvelin, joka saattaa sen käytettäväksi, ovat vapaita tietokoneviruksista tai ohjelmavirheistä tai muista vioista.

Yksityisyyden suoja

Yksityisyydensuojaperiaatteemme ovat saatavilla painamalla alla olevia linkkejä.

Sovellettava laki

Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja näitä tulkintaan Suomen lain mukaisesti. Hyväksymällä näiden Käyttöehtojen noudattamisen, alistut peruuttamattomasti Suomen tuomioistuinten yksinomaiseen tuomiovaltaan.


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja