Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Rekisteriseloste - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Henkilötietolain (24.4.1999/523) 10 §:n tarkoittama rekisteriseloste.

 

REKISTERINPITÄJÄ

Suomen Poikien ja Tyttöjen Keskus - PTK ry
Yhdistysrekisterinro 151830
Yhteisötunnus 0778253-5
Partaharjuntie 361
76280 PARTAHARJU

REKISTERINPITÄJÄN EDUSTAJA HENKILÖTIETOASIOISSA

Juha Kinanen

Asemapäällikönkatu 3 B

00520 HELSINKI


REKISTERIN NIMI

Jiipeenetin käyttäjärekisteri.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Kerättyjen tietojen käsittelyn tarkoituksena on PTK:n liiketoiminnan ja tuotteiden sekä asiakassuhteiden suunnittelu ja kehittäminen, tilastointi, tutkimus, sekä mainonta ja markkinointi. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Käyttäjätiedot:
Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ikä, ruokakunnan koko, kotiseutu ja sukupuoli, harrastukset, kiinnostuksen kohteet, kaverit, yms. mitä käyttäjä haluaa itsestään kertoa

Segmentointitiedot:
Verkkosivun käyttäjämäärä ja käyttäjäkunnan rakenne sekä kampanja-, tuote- ja muihin palautteisiin ja olosuhteisiin liittyvä tieto, jotka mahdollistavat tuotteista ja palveluista informoimisen.

TIETOJEN LUOVUTUS

PTK voi luovuttaa käyttäjätietoja voimassaolevan lain sallimissa rajoissa. Tietoja voidaan käsitellä yksin tai yhdessä PTK:n muiden henkilörekisteritietojen kanssa. Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti PTK:n ulkopuolelle tai muutoin. Tietoja ei myöskään siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATE

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja