Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Henkilötietoasiaa - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Henkilötietoasiaa

Jiipeenetin käyttö ei vaadi käyttäjältään rekisteröitymistä. Sen sijaan oman sivun perustaminen, keskusteluihin  osallistuminen, kuvien lataaminen, palautteen antaminen ja kilpailuihin osallistuminen vaatii kirjautumisen ja niiden yhteydessä keräämme käyttäjistä tietoja. Tietoja keräämällä pyrimme kehittämään tuotteitamme ja palveluamme ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Samoin seuraamme verkkosivun käyttäjämäärää ja käyttäjäkunnan rakennetta.

Hyväksyessään käyttöehdot käyttäjä antaa luvan PTK:lle omien ja välittämiensä tuotteiden suoramarkkinointiin. Jos käyttäjä on kiinnostunut verkkosivuihimme liittyen kaupallisesta informaatiosta ja antaa suostumuksensa suoramarkkinointiin, pyrimme aina huolehtimaan siitä, että markkinointimme olisi asiakkaan iän huomioivaa, informatiivistä, mahdollisimman kiinnostavaa ja määrältään asiallista.

Käyttäjä voi kieltäytyä suoramarkkinoinnista kirjoittamalla siitä sähköpostia tai normaalia postia rekisterin ylläpitäjälle. Käyttäjän kieltäessä suoramarkkinoinnin, emme lähesty häntä suoramarkkinoinnin keinoin.

PTK:n verkkosivujen käytön yhteydessä syntyvän ja kerättävän käyttäjätiedon käsittelyssä noudatetaan Suomessa voimassaolevaa henkilötietoja koskevaa lainsäädäntöä sekä Euroopan Parlamentin ja neuvoston direktiivin 95/46/EY periaatteita.

Rekisterin pitäjänä toimii Suomen Poikien ja Tyttöjen Keskus - PTK ry ja yhteyshenkilönä henkilötietoasioissa on:


Juha Kinanen

Asemapäällikönkatu 3 B

00520 HELSINKI


Henkilötietolain mukaan verkkosivun käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Samoin henkilötietolain mukaan verkkosivun käyttäjä voi kieltää häntä koskevien tietojen käytön markkinointitarkoituksiin ja markkinatutkimuksiin ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle. Näitä henkilötietolain tarkoittamia tarkastuspyyntöä ja kielto-oikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina, joko yllä olevaan osoitteeseen tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona.

Rekisteriseloste on nähtävillä verkkosivun yhteydessä sekä yllä mainitussa rekisterinpitäjän toimipaikassa erikseen sovittuna aikana.


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja