HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

tarzan dvdPieni poika nimeltä John joutuu onnettomuuteen perheensä kanssa ja päätyy keskelle Afrikan viidakkoa aivan yksin. Kala-niminen apina ottaa Johnin hellään hoivaansa, ja Johnista kasvaa vahva nuori mies, Tarzan. Eräänä päivänä viidakkoon saapuu nuori Jane. Tavattuaan ensimmäistä kertaa moneen vuoteen ihmisen Tarzan muistaa menneisyytensä. Mitä tapahtuukaan, kun Tarzanin ja Janen täytyy pelastaa viidakko ja sen eläimet tuhoutumiselta?

Elokuva oli jännittävä uusi versio Tarzanista. Erityisesti elokuvasta jäivät mieleen henkeäsalpaavat maisemat viidakosta ja melkoisen rajut tappelukohtaukset. Gorillat ja kyllä ihmisetkin ottivat nimittäin pari kertaa yhteen keskenään. Hyvä puoli oli se, että elokuva oli animaatio ja gorillat käyttäytyivät epäaidosti. Elokuvan ihmishahmoistakin tuli jotenkin kummasti mieleen Barbie-hahmot, ja tätä tuntemusta lisäsi vielä se, että suomenkielisistä äänistäkin tuli mieleen samaiset hahmot. Olisi siis varmaan pitänyt katsoa elokuva alkuperäisellä kielellä ja tekstityksellä. Juonessa oli kuitenkin upeita käännekohtia ja jännitystä riitti elokuvan loppuun saakka.

Suosittelen noudattamaan elokuvan ikärajaa, joka on 12. Vaikka elokuva useimmissa kohtauksissa saattaakin tuntua aika lepsulta, siinä oli muutamia melko rajuja kohtia. Sekä eläimet, että ihmiset tappelivat keskenään välillä jopa aseilla.

Annan elokuvalle 4/5 tähteä, koska se oli niin huikea seikkailu. Vaikka siinä oli myös surullisia kohtauksia, ei itkemään ehditty jäädä, kun vauhti alkoi taas. Nauraakin sai, sillä myös humoristisia kohtia oli. Suosittelen kaikille Tarzanin uusille ja vanhoille faneille!fi-12

4 starNordisk Film 2014
Renhard Klooss
Kesto 1 h 30 min

 

tarzan 1

tarzan 2

tarzan 3

 

Kuvat: Nordisk Film


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja