HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

helina keiju ja mika mika hirvion arvoitus 1

 

Fawn, yksi Keijupoukaman eläinkeijuista, onnistuu aina vahingossa tuomaan mukanaan jos jonkinlaisia vaarallisia eläimiä Keijupoukamaan. Kun hän tapaa omituisen suuren otuksen, Mikä-mikä-hirviön, hän kiinnostuu siitäkin. Tällä kertaa hän tahtoo pitää otuksensa salassa, mutta silti muiden korviin kantautuu tieto vaarallisesta pedosta, joka tahtoo tuhota kaikki keijut. Mikä on totta ja mikä tarua? Millaiseen seikkailuun ystävyys Mikä-mikä-hirviön kanssa johdattaakaan Fawnin?

Elokuvassa oli paljon vauhdikkaita käänteitä jo heti alusta alkaen, kun Fawnin idea kuljettaa haukanpoikanen metsään meni pieleen. Yksikin haukkavauvan rääkäisy sai lähiseudun haukat paikalle, ja haukka sattuu olemaan keijujen suurin vihollinen. Luvassa oli siis melkoisia petojen harhauttamisia lähes leffan loppumetreille saakka. Elokuvan jälkeen tuntui mukavalta, kun kaikki Fawnin yritykset eivät menneetkään aivan pieleen ja Mikä-mikä-hirviökin paljastui aivan erilaiseksi.

Suosittelen leffaa kaikille eläinrakkaille, sillä leffassa oli todella paljon kaikenkarvaisia eläimiä, ihan myös pupuja ja pikkulintujakin. Ikärajaa 7 on kuitenkin ihan hyvä noudattaa, sillä kun Mikä-mikä-hirviö yllättäen muuttuu, se on aika pelottavan näköinen.

Annan elokuvalle 4/5 tähteä. Se oli herttainen ja kaikkien pikkutyttöjen unelmaleffa. Toisaalta siinä oli myös sopivasti jännitystä ja kyllä se välillä naurattikin.fi-7

4 starSteve Loter
DisneyToon Studios 2014
Kesto 1 h 17 min

 

helina keiju ja mika mika hirvion arvoitus 2

helina keiju ja mika mika hirvion arvoitus 3


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja