HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

guardians of the galaxyPeter Quill varastaa kummallisen pallon, josta hän toivoo saavansa suuren summan rahaa, mutta hän ei kuitenkaan tiedä mitään pallon vaarallisuudesta. Pallon varastamisen takia Peter saa vihollisen joukot kannoilleen. Pelastaakseen galaxin tulevaisuuden hänen on pakko lyöttäytyä yhteen neuvokkaan Rocket-pesukarhun, Groot-puun, Gamoran ja Drax Tuhoajan kanssa. Onnistuuko katala Ronan tuhoamaan koko galaxin vai ehtivätkö Galaxin vartijat estämään sen?

Elokuvassa oli hurjasti jännitystä ja vauhtia. Koska leffassa oli paljon erikoistehosteita, se oli myös hyvin mielenkiintoinen. Esimerkiksi leffan henkilöt saattoivat tehdä mahdottomilta näyttäviä hyppyjä ja aseet olivat kuin jostakin tulevaisuudesta niin kuin itse asiassa koko leffa. Erityisesti pidin leffassa Rocket-pesukarhusta ja Groot-puusta, koska ne olivat leffan hauskimmat hahmot. Rocket oli niin ihmismäinen ja sillä oli loistavia ideoita, vaikka se olikin pieni pesukarhu ja Groot osasi vain kolme sanaa: "minä olen Groot". Muissa leffan henkilöissä ei ollut oikein mitään sen erikoisempaa, ne olivat joko hyviä tai pahoja.

Suosittelen elokuvaa ensisijaisesti pojille, joita kiinnostavat huimat taistelukohtaukset, vauhdikas meno avaruudessa erilaisilla aluksilla ja laitteilla sekä jännitys. Lisäksi suosittelen noudattamaan leffan ikärajaa, vaikkei leffa niin hurja sitten loppujen lopuksi ollutkaan.

Annan leffalle 4/5 tähteä, koska se oli hyvin mielenkiintoinen scifi-leffa. Vähän vähemmän olisi tosin saanut olla taistelua, mutta hyvä juttu oli se, ettei verta näkynyt juuri yhtään. Plussaa tulee Rocket-pesukarhusta, sillä se teki leffan jollakin tavalla myös hauskaksi.fi-12

4 starJames Gunn
Marvel Studios 2014
1 h 56 min

 

guardians of the galaxy 1

guardians of the galaxy 2

guardians of the galaxy 3

guardians of the galaxy 4

 

Kuvat: ©2014 MARVEL


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja