HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

me rosvolat 1

 

Vilja on aivan tavallinen tyttö, kunnes Rosvolat ryöstävät hänet kesälomalla. Vilja joutuu hassuun rosvoperheeseen, joka on valmistautumassa rosvo-olympialaisiin. Viljalla menee hetken aikaa sopeutua uuteen elämäntyyliin ja Rosvoloihin. Voisikohan Vilja saada Rosvoloiden perheen tytöstä, Helestä, uuden ystävän? Miten Vilja voisi auttaa Rosvoloita voittamaan rosvo-olympialaiset?

Leffa oli humoristinen ja paikoitellen melko vauhdikas. En ole itse lukenut Me Rosvolat -kirjoja, joten pidin siitä, että leffan henkilöt olivat helposti muistettavia. Leffaa oli tosi helppo seurata, kun tajusi heti alussa, kuka kukin on. Toisaalta nyt kun leffan näki, on melkein pakko lukea myös kirjat. Leffassa hauskimmat kohtaukset olivat ne, kun Rosvolat ryöväsivät ihmisten autot tyhjiksi ja kaikki luulivat olevansa jossain televisio-ohjelmassa. Lisäksi se oli hauskaa, kun Rosvolat kävivät ihan tavallisessa ruokakaupassa ostoksilla. He luulivat, että tavarat pitää varastaa toisten asiakkaitten kärryistä tai jopa suoraan käsistä.

Suosittelen leffaa kaikille, oli nyt sitten lukenut Me Rosvolat -kirjat tai ei. Kannattaa kuitenkin varautua suureen määrään pieruhuumoria.

Annan leffalle 4/5 tähteä. Plussaa tulee raikkaasta huumorista, hyvistä näyttelijöistä, upeista maisemakuvauksista ja vauhdikkaista rosvouskohtauksista. Miinusta tulee siitä, että juoni tuntui välillä hieman pitkäveteiseltä.fi-7

4 starMarjut Komulainen
Kinoproduction Oy
Kesto 1 h 24 min

 

me rosvolat 2

me rosvolat 3


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja