HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

saapasjalkakissaSaapasjalkakissa-elokuva kertoo nimen mukaisesti kaikkien tuntemasta Shrek-elokuvien sankarista Saapasjalkakissasta. Elokuva kertoo Saapasjalkakissan elämän vaiheista ennen Shrekiä.

Tarina alkaa pienestä orvosta kissanpennusta, joka päätyy orpokotiin. Orpokodissa hän tutustuu muna Tyyris Tylleröön ja yhdessä he keppostelevat kaikkien kustannuksella. Kaikki huipentuu paikallispankin ryöstöön, jonka jälkeen Saapasjalkakissa jättää Tyllerön.

Vuosien päästä Tyllerö ja Saapasjalkakissa tapaavat ja päättävät yhdessä kiivetä pavunvartta pitkin jättiläisten linnaan hakemaan kultahanhea. He selviävät yhdessä Kisu Pehmotassun kanssa koettelemuksista. Tyllerö päättää kuitenkin kostaa vuosien takaiset kokemukset ja jättää Saapasjalkakissan yksin erämaahan. Pystyvätkö he yhdessä pelastamaan kotikaupunkinsa kultahanhen jättiläismäiseltä emolta?

Saapasjalkakissa-elokuva on tarina ystävyydestä ja siitä, että ketään ei jätetä yksin. 3D-elokuvana Saapasjalkakissa on erityisen huiman vauhdikas kokemus. Elokuva on hyvin tummapainotteinen koko elokuvan ajan ja yksityiskohdista on välillä vaikea saada selvää.

Elokuvan juoni on hyvin onnistunut ja juonessa sekoitetaan hauskalla tavalla useita tuttuja tarinoita keskenään. Pidin elokuvasta, erityisesti elokuvan hahmot olivat eläväisiä. Suosittelen Saapasjalkakissa-elokuvaa kaikille eläinystäville ja vauhdikkaista elokuvista pitäville.fi-7

4 starChris Miller
DreamWorks Animation 2011
Kesto 1 h 30 min


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja