HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Moicca!

Oon 12-wee likka. Oon tykänny yhest pojasta aika kauan. Jonain päivänä ajattelen, että se on tosi tyhmä ja idiootti, mutta toisinaan taas tykkään siitä paljo. Se on yks meijän luokan suosituin poika. Mulla ei oo oikeen kontaktia siihen, koska kaksi muuta yrittää myös iskee sitä ja muita suosittuja poikia. Kyllä me pystytään joskus, siis minä ja "se", ihan jutteleen.

Miten saan sen tajuu, et oon olemassa??? Pliis, auta! Mun parhaalla kaverillaki on yks söde poikakaveri. Mäkin tarttisin...

Oon yrittänyt tehä vaikka mitä! Joten autathan!

Ihastunut

Riippuu ihan mahdottoman monista syistä, kuka ihastuu keneenkin. Voi myös olla niin, että suositun pojan tai tytön on vaikea oikeasti ihastua keneenkään. Hän on ihan liian paljon monelta taholta tulevien ihastumisten kohteena. Ilmeisesti hän myös "juttelee" sekä sinun ja monen muunkin tytön kanssa. Ja siihen se saattaa jäädäkin.

Olet "yrittäny tehä vaikka mitä"! Ensiksi sinun kuitenkin täytyy osata olla oma itsesi! Vaikka poika ei huomaisikaan, että "olet olemassa", se ei saa sinua hetkauttaa. Enempää et tässä asiassa voi tehdä kuin sen, että olet tosi tyttö ja kohta jo melkein nuori nainen. Kyllä poika on huomannut kiintymyksesi - jos hän nyt yleensä "näkee" sitä kenestäkään tytöstä! Yhtäkkiä se saattaa sytyttää hänenkin tunteensa - tai olla sytyttämättä! Se on pojan oma asia. Siihen ei voi paljoakaan vaikuttaa. Jos asia ei näytä kehittyvän, älä jää siihen kiinni kovin pitkäksi aikaa. Elämä kulkee kulkuaan. On ehkä jo sinun aika huomata, että ympärilläsi on paljon kivoja poikia!

 

JiiPee 10•2003


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja