HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Aapuva!

Mä oon ihastunu yhtee mun luokan poikaa, enkä tiiä, mitä mä teen! Mun yks kaveri lähetti sille pojalle textarin, et mä tykkään siitä, mut se ei ota siihe mitää kantaa! Meiän koko koulu tykkää siitä, mut se poika tuntuu tykkäävän yhest 6-luokkalaisest, ja se on lyhyempi ja nuorempi ku mä! Siis se poika on nuorempi ja lyhyempi.

Mitä teen

Miksi tavoittelisit poikaa, josta "koko koulu tykkää"!? (Lieneekö tuo ihan niinkään, että koko koulu?!) Pojalla myös tietämäsi mukaan jo on tyttöystävä ja varsinaisesti on merkitsevää, että hän ei ole reagoinut sinua koskevaan textariin. Se kai selvästi tarkoittaa, että hän ei aio jättää nykyistä tyttökaveriaan. Pituuserolla en luulisi olevan paljonkaan merkitystä. Sitä sen sijaan on ikäerolla, ja varsinkin kun se on niin päin, että tyttö on vanhempi. Vahinko, että et muistanut kertoa ikääsi ja pojan ikää!

Neuvoni on, että anna asian olla! "Vihellä peli poikki" tältä kohdalta! Eihän toki ole kiellettyä käydä kilpailemaan pojasta, jos on halua ja tuntee voimiensa riittävän. Silloin kyllä täytyy varautua kestämään myös mahdollinen tappio!

Kun nyt kuitenkin tunnet itsessäsi heränneen tuon ihanan asian, kyvyn ihastua, niin voit kyllä alkaa katsella muita poikia ympärilläsi! Tai sitten voit samantien siirtää koko ihastumisasian myöhemmin tapahtuvaksi. Näin saisit hyvin tarpeellista aikaa muihin ikäkaudellesi ominaisiin asioihin, jotka kehittävät persoonallisuuttasi edessäsi odottavaa elämää varten. Ihastumiselle ja seurustelulle tulee kyllä tilaisuutta myöhemminkin. Tämän seikan arvon ymmärrät kylläkin vasta aikuisena. Nyt täytyy vain luottaa toisten neuvoihin.

Mutta valinta on sinun. Harkitse asiaa

 

JiiPee 2•2005


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja