HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Moi Kimmo!

Mitä mä teen, kun haluaisin olla kaveri myös poikien kanssa (siis oikeestikin vaan kaveri), mut ne käsittää asian ihan väärin. Oon 12 vee likka ja meen nyt yläasteelle.

Vastaa pian

Kunpa sinunlaisiasi olisi enemmänkin sekä tytöissä että pojissa! Eihän toki kaikkien ihmissuhteiden tule olla eroottisia. Eri sukupuolta olevat ystävykset voivat kehittää tosi kivoja juttuja juuri siksi, että eivät "styylaa". Energiaa näet vapautuu muuhun. Tällainen suhde voi jatkua, vaikka toinen tai kumpikin myöhemmin ihastuu ja alkaa seurustella kumpikin tahollaan.

On melkein haitallista, että varsinkin pojat ilman muuta pyrkivät eroottiseen suhteeseen. Eihän siinä muuten ole mitään vikaa, mutta se sulkee pois juuri tuon mahdollisuuden toisella tavalla rikastuttavaan kaveruuteen. Voit kyllä yrittää "kasvattaa" poikia! Sanot ihan rauhallisesti mutta lujasti, että kundi on kiva, mutta nyt ei ole tarkoitus styylata. Luulenpa, että tulet löytämään poikia, jotka itsekin hämmästyen huomaavat, kuinka kivaa voi olla tytön kanssa kaveruus myös ilman seurustelua. Toivon onnea yrityksellesi!

 

JiiPee 2•2000


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja