HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Se vain pussailee muita likkoja!

Mä oon yks Minna ja mä oon rakastunu yhteen Jussiin. Se on tösi söpö. Se mulla on ongelmana, kun se pussailee muita likkoja eikä ikinä mua. Miten mä saan sen ihastumaan muhun. Tai saan siltä ees yhen pusun ja tanssin discossa?

Rakastunut Minna

Et ilmoita ikääsi? Kirjeestäsi ei myöskään oikein saa selvää, oletko ihastunut kyseiseen poikaan, ja toivoisit hänen myös ihastuvan sinuun? Niinkö, vai haluaisitko tosiaan vain hetkeksi liittyä siihen tyttöjen joukkoon, joita poika pussailee - tai niinkuin oletan - yrittää pussailla. En näet usko, että kovinkaan moni tyttö noin vain haluaa, että häntä pussaillaan!

On myös vaikea yrittää arvailla, mitä poika lopulta tarkoittaa? Ja mitä hän haluaisi, jos vain pystyisi sen itselleen selvittämään? Onko pussailu hänelle vain huoletonta ja hänen mielestään hauskaakin pinnallista leikittelyä vai kätkeekö hän tuollaisen rempseänrohkean poikamaisen eleen taakse arkuutensa, joka estää häntä yrittämästä todella kohdata tyttöjä ja varsinkin yhtä tyttöä. Enpä luule, että paljon häviät, jos luovut toiveestasi saada "ees yhen pusun ja tanssin discossa". Päinvastoin! Leikinomainen pussailu saattaa hidastuttaa ja jopa estääkin ihastumisen kyvyn ja tunteen luonnollista kehittymistä.

 

JiiPee 2•2000


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja