HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Hello! Mä oon 12-vuotias likka. Mä oon tavannu yhen 14-vuotiaan kundin, mun veljen kaverin. Ja mä oon rakastunu siihen. Mä en oo varma, rakastaako se kundi mua, joten kysymys kuuluu: Miten mä saisin tietää sen tunteista mua kohtaan? Se on kyl yrittäny suudella mua, mut mä oon aika ujo, enkä siis ollu siihen viel valmis. (Ekaks tunteet, sit vasta suu!) Me ollaan tunnettu about 6 kk. Mä en tiedä oikeen mitään poikaystävistä, sillä mul ei oo ollu koskaan. Sillä kundilla on ollu yks tyttöystävä.

Rakastunut-83

Ensin tuosta rakastumisesi kohteesta. Hän on veljesi kaveri ja näin ollen tullut tuttavuuteesi olosuhteiden tuomana, eikä nimenomaan sinun takiasi. Hän tietenkin huomaa sinut, mutta ei välttämättä kiinnostu sen enempää. Se suuteluyrityskin tuntuu täysin ulkokohtaiselta ja lienee ollut hetkellinen päähänpisto, kun satuit olemaan siinä ulottuvilla ja epäilemättä viehättävä tyttö.

Jos poika olisi ihastunut sinuun, hän kyllä olisi aloittanut lähestymisen aivan eri tavalla. Tämä sanonee jotain hänen todennäköisistä tunteistaan sinua kohtaan. Rakastumisesi myös kyllä näkyy aivan varmasti käytöksestäsi ja ilmeistäsi. Jos poika ei sitä huomaa, niin voi päätellä, että hänellä ei ole vastaavia tunteita sinua kohtaan.

Olit oikeassa, kun kieltäydyit suutelemisesta. Sanot, että se oli ujoutta. Olkoonpa niin, mutta se on kyllä hyvin tervettä ja todellisuudentuntuista ujoutta. Sanotkin periaatteenasi 'ekaks tunteet, sitten suu'. Eipä tuota voisi enää osuvammin sanoa. Sinun tytönsielussasi tuntuu jo olevan aitoa naisellisuutta, kun vaistomaisesti asetat asiat niille kuuluvaan arvoon ja järjestykseen.

 

JiiPee 2•2000


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja