HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Moi Kimmo! Oon 12-vee tyttö ja lätkässä. En uskalla lähestyä kundia. Se ilmoitti kavereitten välityksellä, et on silmittömästi lätkässä muhun. Mä oon lätkässä siihen päivä päivältä enemmän. Mut yx huono juttu. Se luulee, et mulla ei oo mitään tunteita sitä kohtaan ja yx sen kaveri piirittää mua epätoivoisesti. Mitä teen saadakseni piirittäjän pois luotani? Mistä tiedän onx SE tyyppi enää lätkässä muhun?

Lesbo

Lesboko? Miksi tuo nimimerkki? Tuo sana tarkoittaa oikeasti kahden naisen eroottista rakkaussuhdetta. Kirjeesi perusteella et ole lesbo.

Kavereiden välityksellä viestiminen sopii hyvin tykkäämisasioihin, mutta silloin et saa ihan sellaista tietoa kuin suorassa kosketuksessa kyseisen henkilön kanssa.

Toinen vähän epätarkka seikka: Sinä luulet, että hän luulee, et sul ei oo mitään tunteita sitä kohtaan! Mistä tuollaiset luulot? Saattaa olla, että teistä kummastakin vielä on kiva vain olla kauheesti lätkässä, mutta kumpikaan ei halua ottaa seuraavaa askelta! Älkää surko! Se askel tulee tarjolle itsestään, kun sen aika on. Nyt nauttikaa täysillä ihanasta olosta olla lätkässä.

Ja sitten se kaveri, joka epätoivoisesti piirittää sinua. Suo hänelle se onnen muru, että hän saa haaveilla sinusta. Mutta koska sinulla ei ole tunteita häntä kohtaan, järkevänä tyttönä varot, ettet millään tavalla rohkaise häntä vääriin ja turhiin toiveisiin. Tuskin hän kovin kauan sinua piirittää kun huomaa, ettei mahiksia ole.

 

JiiPee 2•2000


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja