HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Mä oon 10-v. likka. Mä olen rakastunut yhteen meidän luokkalaiseen poikaa, mutta yks toinenkin on ihastunu siihen. Mä luulen, että se poika pitää enemmän siitä toisesta. Tekisi mieli lyödä sitä tyttöä. Mitä mun kannattais tehdä, että mä saisin sen pojan vai pitäiskö antaa se sille toiselle?

Rakastunut

Sinun todellisuudentajuasi osoittaa se, että toteat pojan ehkä pitävän enemmän siitä toisesta. On oikein hyvä, että et ainakaan elättele turhia haaveita. Ja nyt pohdit sitä, miten saisit pojan tunteet sittenkin kääntymään sinuun päin, tai toisena vaihtoehtona harkitset luopumista kilvasta. Jälleen hyvin todellisesti asetettu vaihtoehto!

Minä puolestani mietin, minkähän verran tässä sinun puoleltasi on kysymys todellisesta rakastumisesta ja minkä verran siitä, että et ilman muuta halua suostua jäämään toiseksi? Jos olet suunnilleen varma omista tunteistasi, voit ja varmaan haluatkin lähteä kilpaan. Silloin voisit tehdä sen, että annat sopivan tilaisuuden pojan tunteiden testaamiselle. Se tapahtuu vaikkapa siten, että koulupäivän päättyessä virität pojan kanssa keskustelun jostakin sinä päivänä tapahtuneesta tai tulevasta tapahtumasta, kuten kokeisiin valmistumisesta, suositun bändin vierailusta paikkakunnalla tai jostakin muusta riittävän kiinnostavasta aiheesta. Keskustelun aikana ehditte jo kulkea jonkin matkaa yhdessä. Kun teet tämän pari kertaa, ja jos poika lähtee juttuun mukaan, asia voi kehittyä eteenpäin. Jos taas poika selvästikään ei kiinnostu tarjouksesta, voit todeta asian päättyneeksi. Siinä tapauksessa sure jonkin aikaa, mutta ei liian pitkään! Elämä odottaa edessäsi avoinna monine mahdollisuuksineen.

Olet ilmeisesti varsin temperamenttinen nuori tyttö, koskapa kerrot, että tahtoisit lyödä sitä kilpailijaasi. Tunne on ihan oikea ja luvallinen, mutta jätähän silti lyömättä. Ei sivistynyt nainen tee sellaista.

 

JiiPee 2•2000


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja