Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Uskallanko sanoa? - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Olen 15-vuotias tyttö ja rakastunut yhteen poikaan. Se on tummaihoinen ja on käynyt 2 kertaa meillä. Se on ikäiseni ja sanoi, että olen kivin tyttö, jota hän on koskaan tavannut. Minä soittelen välillä hänelle, mutta hän ei ole koskaan soittanut minulle. Koulussa olemme välillä yhdessä ja juttelemme. Olen ihan pulassa, kun se ei sano mitään erityistä ja pelkään, että ystävyyskin menee, jos sanon rakastavani sitä. Mutta en jaksa odottaa.

Kärsimätön - pelokas -85

Tuntuu vahvasti siltä, että poika ei ole ollenkaan valmis muuttamaan kaveruuttanne seurusteluksi. Todennäköisesti hän ei ainakaan tässä vaiheessa seurustele kenenkään muunkaan tytön kanssa, joten tilanne ei johdu sinusta. Teet viisaasti, jos annat suhteenne pysyä kaveruutena ja opit myös näkemään tällaisen ihmissuhteen arvokkuuden.

Jos sinä puolestasi kaipaat "oikeata seurustelua", kehotan sinua katselemaan "sillä silmällä" muita poikia ympärilläsi. Samanaikaisesti tämä kaveruutenne voi jatkua yhtä kivana ja kumpaakin rikastuttavana niin kuin tähänkin asti. Se kannattaa.

 

JiiPee 1•2001


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja