Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Liian nuoria? - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Moi!
Me ollaan kaks 10-w. likkaa. Me tykätään kahesta poijasta. Ollaanko me liian nuoria seukkaa? Me ajatellaan pyytää niitä ens disessä tanssiin, mut me ei uskalleta. Pliis vastaa!!!
Epätoivoiset


Sanon heti kättelyssä, että ei ole minkäänlaista aihetta epätoivoon! Teillä on koko elämä edessä, ja sitä on kulunut vasta 10 vuotta! Diskossa käyminen on asia, josta on neuvoteltava omien vanhempien kanssa. Jos he ovat sitä mieltä, että kyllä se sopii, niin sitten vain ok ja hyvää diskoiltaa!

Mitä seurusteluun tulee, niin siihen kyllä olette liian nuoria. Ja miksi niin? Seurustelu on kyllä tosi hieno kokemus, jonka luonto on meille varannut, mutta sillä on oma aikansa, ja teillä se aika ei vielä ole ainakaan muutamaan vuoteen. Olette varsin kiihkeässä kasvuiässä, ja silloin tarvitaan kaikki energia tasapuoliseen ja onnelliseen kasvamiseen kohti tulevaa aikuisuutta. Seurustelu vaatisi siitä aivan liian suuren osuuden. Jos annatte asian nyt olla, niin muutaman vuoden kuluttua huomaatte itsekin, että oli viisasta tehdä niin. Kun sitten tulee oikea seurustelun aloittamisen aika, se ei enää pelota, vaan tuntuu ihan luonnolliselta – ja ihanalta!

Olen myös jokseenkin varma, että pojat (jos he ovat samanikäisiä kuin te) olisivat enemmän valmiita kuin te tytöt aloittamaan seurustelun. Mutta muuten kyllä on syytä olla riittävästi toisten ikäistenne seurassa – myös poikien! Disko varmaan tarjoaa siihen hyvin luontevia tilaisuuksia ja tietenkin myös koulu.

Kiva kun kirjoititte ja kysyitte – ja unohdetaan se ”epätoivo”. Kaivakaapa esille JiiPeen numero 4/2004 ja siitä vastaukseni nimimerkille Toivottaman rakastunut ja siihen jatkoa JiiPee 7/2004 keskustelumme nimimerkki Ei enää niin toivottoman rakastunut kanssa!

Ei enää niin toivottoman rakastunut. Oli tosi kiva kuulla ratkaisustasi! On erittäin hyödyllistä, jos alusta alkaen oppii tasapainoituksen tunteen ja elämän realiteettien kesken. Juuri tässä otit nyt ratkaisevan tärkeän askeleen. Siitä tulet paljon hyötymään edessä olevassa elämässäsi! Olen hyvin iloinen puolestasi!

 

JiiPee 9/2004


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja