Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Talvimaisema-valokuvauskilpailun palkitut - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Jiipeenetin kaikkien aikojen ensimmäisen valokuvauskilpailun voittajaksi valikoitui Pinja Lampisen ottama kuva Aurinkoinen aamu kosken rannalla.

Kilpailun ensimmäinen palkinto oli digikamera. Tämän lisäksi kunniamaininnat myönnettiin Tanja Rasinaholle kuvasta Jäniksen jäljet hohtavassa hangessa sekä Alex Marttuselle kuvasta Lumimaja.

Jiipeenetti onnittelee voittajia!

 

pinja lampinen aurinkoinen aamu

Pinja Lampinen, Aurinkoinen aamu kosken rannalla

Kuvauspaikka: Muurame, Muuramenjoki

Talvinen luonto on kauneimmillaan paukkupakkasten aikaan, kun joesta nousee höyryä, joka saa sen näyttämään maagiselta. Juuri talven kauneus on minulle merkityksellistä. Vaihtelut säässä ja luonnon muutokset eri vuodenaikoina tuovat iloa elämään, sekä odotusta. Kuinka usein tuleekaan talvella mietittyä, että olisipa jo lämmin kesä. Vastaavasti kesällä haikaillaan talven kauneutta ja salaperäisyyttä. Olen onnellinen siitä, että saan asua Suomessa ja nähdä sekä kokea myös talven kauneuden, riemun ja vilpoisuuden! Kylmyyskään ei haittaa, kun aurinko saa luonnon näyttämään kirkkaan valkoiselta ja sädehtivältä. Kun muistaa ottaa kameran mukaan, voi tuon tunnelman ikuistaa.

 

tanja rasinaho janiksen jaljet

Tanja Rasinaho, Jäniksen jäljet hohtavassa hangessa

Kuvauspaikka: Oulainen

Ensimmäinen talven pakkaspäivä. Pakkasta -23 astetta.

 

alex marttunen lumimaja

Alex Marttunen, Lumimaja

Kuvauspaikka: Levi

 


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja