Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Lähetysjuhlat Vaasassa 2014 - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

Tytöt ja pojat tekivät kuvia miten he näkevät lähetyskäskyn (Matteus 28:18-20)

Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."

lahetysjuhlat2014 lego 001

lahetysjuhlat2014 lego 002

lahetysjuhlat2014 lego 004

lahetysjuhlat2014 lego 005

 

lahetysjuhlat2014 gabriel 001Gabriel Vaasasta rakensi Lähetysjuhlien Tyttöjen ja poikien ohjelmapajassa itselleen asunnon hökkelilaatikoista. 

Tällaisissa hökkeleissä eletään monessa maassa ympäri maailmaa.

Hänen mielestään asunto oli aika tavalla hutero. Maailmaa matkannut Gabrielin isä totesi, että ulkoisista asioista huolimatta onneksi armo on kaikille sama.

 

Logo

Vaasan Lähetysjuhlien tyttöjen ja poikien ohjelmassa on mukana myös Jiipeenetti. Sen pajassa tehdään juttuja, valokuvataan, videoidaan ja raportoidaan Lähetyspäivien tyttöjen ja poikien ohjelmasta sekä vähän muualtakin.

Jiipeenetti kokoontuu Suvilahden koululla. samassa paikassa missä myös Rippikouluralli. Tyttöjen ja poikien ohjelmassa on tutustumista Thaimaaseen ja Tansaniaan. Voit pistäytyä mm. Thaimaassa koulussa, kotona askartelemassa ja hökkelikylässä.

Koulun pihalla voi mennä vaikka jättipallon sisään ja pyöriä siellä.

lahetysjuhlat2014 001

"Mission Circuitilla" ajettiin tiukkaa kisaa koulun alakerrassa.

lahetysjuhlat2014 002

Päiville odotetaan 15000 eri ikäistä lähetyshenkistä osallistujaa.

Tervetuloa Jiipeenetin pajaan!

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja