Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Aarre 2017 - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

Aarre -leiri

Helsingin ja Espoon hiippakuntien kouluikäisten leiri

http://aarre.jiipeenetti.fi

Rannassa on paljon erilaisia aktiviteetteja, joten ajan saa siellä helposti lentämään.

partaharjun veneranta

 

Rannassa uiminen on suosittua, samoin sen ohessa saunominen. Uidessa käytössä on myös hyppytorni. Rannassa on myös mahdollisuus soutamiseen sekä melontaan.

Partaharjun leireillä on tapana järjestää beach partyt, jotka ovat leiriläisten mieleen. Beach partyissä kuunnellaan musiikkia, nautitaan illasta ja seurataan pellehyppykisoja. Ranta on suosittu lämpiminä kesäpäivinä.

Partaharjussa on suuri iltanuotiopaikka rannan lähellä. Tämä nuotiopaikka erottuu muista koon takia ja se siis rakennettiin suurempia leirejä varten. Parhaimmillaan paikalle on mahtunut yli 2000 ihmistä (esimerkiksi vuoden 2011 suurleiri Syke). Paikalla on myös esiintymislava, jossa tänä vuonna pidetään kesäteatteria.

 

partaharjun nuotiopaikka

Vuonna 2015 iltanuotiopaikan katsomo täyttyy Kipinä-leiriläisistä. Lisätietoja osoitteessa kipina.jiipeenetti.fi

 

Pinkistä ryhmästä kiperiä kysymyksiä laativat ja esittivät Milla, Saara, Siiri, Tilma ja Venla.

 

Leiriläisten itsensä lisäksi kysymyksiin pääsivät vastailemaan Askolan ohjaaja Kasper Vuorinen sekä Jiipeenetin media-aarteet -pajaa pitämässä ollut tiedotus- ja toimitussihteeri Pirjo Riipinen.

 

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja