Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Kalareissu aidon erämiehen kanssa - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Sunnuntaina 17.6.2012 olimme kalastamassa Sotajoella Pahaojan kämpällä.

tievan perheleiri 8

Lähdimme kalaan aamulla ani varhain kello 9.30. Perillä tutustuimme aitoon erämieheen nimeltään Kai, kutsumanimeltään Kaitsu. Kaitsun opastuksella saimme taimenen ja harjuksen. Kaitsu toimi myös sumpin keittäjänä ja luonto-oppaana. Jutustelimme niitä sun näitä ja otimme valokuvia ja puhuimme radiopuhelimilla.

Kalastaminen oli mukavaa ja näimme myös hienoja maisemia. Linja-auton hyytymisen takia jouduimme kävelemään lähes kolme kilometriä kalapaikalle. (Reitti olisi ollut sopiva Suurimpaan Pudottajaan.) Kaikin puolin retki oli onnistunut lukuun ottamatta joen pohjaan jääneitä uistimia. Kaitsu kiskoi myös koko ajan kaloja: taimenia, harjuksia, siikoja ja pari lohta.

Ja näimme myös teddy bear daddyn, joka nukkui sikeästi kuorsaten ja näki unta pienistä karhunpennuista, jotka juoksivat niityllä. Ja Satu heräsi retken jälkeen joka aamu samaan ääneen: Veeraaaa, älä mee sinne, tuu takasi!!

Ja sitten annettiin Kaitsulle tosi erämiehen lahjoja, muun muassa puukala, voiveitsi ja pienoisase. Kaitsulla on myös aito erämiehen asu. Kun olimme syömässä iltapalaa ja Kaitsu laittoi Sadun lautaselle muroja, veti Satu lautasen pois alta ja murot levasivat pöydälle. Kaitsu just laughed like always.

Sitten Jere kehitteli Kaitsulle laulun: Havumetsässä suhisee, erämies Kaitsu se siellä vain puhisee, kun perho ei koukkuun mee!!!!

PS Me ollaan BESTOJA!!!!

 


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja