Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Kullanhuuhdontaa Kuivakurulla - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Tiistaina 19.6.2012 lähdimme aamulla ani varhain tasan kello kymmenen Ninskin bestassa kyydissä (HK-kyydit, Kurikka <-besta kyyditys + halpa, suosittelemme lämpimästi, ei tyhjennä kukkaroa).

tievan perheleiri 7Kun olimme perillä, meidän piti kävellä kaksi kilometriä kullanhuuhdontapaikalle. Paikalle päästyämme meille tarjottiin mehua, kahvia ja korppuja ja istuimme nuotiolla sekä juttelimme niitä näitä.

Sen jälkeen kullanhuuhdontaporukka jaettiin kahtia: ilmajokiset ja lapualaiset olivat toinen porukka ja pyhäjärveläiset toinen.

Ensin teimme luontoretken Heikin kanssa. Kävimme Kulta-Jaskan mökillä ja meille muutenkin näytettiin kullanhuuhdonnan historiaa. Sen jälkeen meille näytettiin, miten kultaa huuhdotaan. Sitten me rupesimme huuhtomaan kultaa. Melkein kaikki löysivät kultahiput sekä osa otti talteen myös granaattia.

Kun olimme huuhtoneet kullat, menimme Kvartsikalliolle. Tämän jälkeen tulimme takaisin Ninskin kyytissä (heitti luisuus).

Reissu oli upea kokemus ja meistä voi tulla seuraavia Kulta-Jaskoja.

 


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja