Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Hakunilan seurakunnan musiikkiviikko 2. - 10.3.2013 - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Vantaan Hakunilan seurakunnan musiikkiviikko järjestetään maaliskuussa jo kymmenettä kertaa. Maaliskuun 2. päivä alkavat konsertit järjestetään Hakunilan, Länsimäen ja Pyhän Annan lastenkirkossa.

hakunilan musiikkiviikkoOhjelma käynnistyy lasten omalla virsikonsertilla. Viikon aikana luvassa on lisäksi muun muassa suomalaista ja saksalaista hengellistä liediä, pianokonsertti, naistenpäivän konsertti, kansanlauluja ja afrikkalainen gospelmessu.

Musiikkiviikolla on runsaasti eri esiintyjiä. Lasten konsertin tähti on Pikku Kakkosesta tuttu Siina Hirvonen. Hengellistä liediä saapuu laulamaan iltamatineaan Lappeenrannan laulukilpailun tuore voittaja Aarne Pelkonen, ja oman pianokonserttinsa tulee pitämään Uuden musiikin kilpailun finaaliin edennyt Arttu Vauhkonen. Viikon päätteeksi kuullaan Pekka Simojokea, joka esiintyy sekä afrikkalaisessa gospelmessussa että omassa konsertissaan. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

pdfTapahtumajulisteen voit ladata tästä (.pdf)


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja