Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Hippalot Hämeenlinnassa 31.7. - 3.8.2014 - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

HIPPALOT LOGO1 varillinen netti RGBLasten ja nuorten kulttuurikeskus Arx järjestää Lasten taidefestivaali Hippalot Hämeenlinnassa Verkatehtaan alueella 31.7.-3.8.2014.

Lasten taidefestivaali Hippalot lyö leikiksi. Pelit ja leikit -teemaa juhlistetaan katusirkuksella ja iltakonsertilla. Lisäksi ohjelmassa on runsaasti erilaisia työpajoja, esityksiä ja konsertteja, sekä näyttelyitä, elokuvia ja klovneriaa.

Tämän vuoden Hippaloiden kummeina toimivat Maukka ja Väykkä - sekä Ella–sarjat luonut lastenkirjailija Timo Parvela, joka avaa taidefestivaalit torstaina 31.7.

Hippaloiden pääesiintyjänä nähdään brittiläinen katusirkusryhmä The Chipolatas ja heidän teatteria, sirkusta ja musiikkia yhdistelevä sirkusshow'nsa Gentlemen of the Road sunnuntaina.

Ensimmäistä kertaa Hippaloilla on tarjolla torstaina iltakonsertti lapsille, jossa esiintyy lauluyhtye Rajaton. Yhtye ihastuttaa kuulijoitaan mm. uudelleensovitetuilla Päivänsäde ja Menninkäinen sekä Jänöjussin mäenlasku – lauluilla, ja omilla sävellyksillään.

Päivillä nähdään myös Lumikki–tanssisatu.

Hippaloilla järjestetään paljon sekä maksullisia että maksuttomia esityksiä ja työpajoja.

Hippalot on Suomen vanhin lasten taidefestivaali, joka järjestetään tänä vuonna 37. kerran.

Lisätietoja: www.hippalot.net​​​​​

 


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja