Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Jääkiekkoilija Pekka Marjamäen muistonäyttely Tampereella - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Jääkiekkofaneille avautuu Pekka Marjamäki 1947-2012 -muistonäyttely Tampereella, Jääkiekkomuseossa Vapriikissa 23.10.2012.

Pekka Marjamäki saavutti urallaan viisi SM-kultaa, kolme hopeaa ja yhden pronssin. Hänet valittiin kolme kertaa pääsarjan tähdistökentälliseen ja vuonna 1975 Suomen parhaaksi jääkiekkoilijaksi.

Suomen Jääkiekkomuseo esittelee 23.10. avautuvassa muistonäyttelyssä Pekka Marjamäen uraa esinein ja kuvin. Näyttelymateriaali on pääosin perikunnalta ja ensimmäisen kerran julkisesti esillä.

Marjamäki edusti Suomea 10 MM-kisoissa sekä kaksissa olympiakisoissa, A-maaotteluita kertyi 251. Marjamäen huippuvuosi 1975 toi myös kansainvälistä menestystä ja kunnianosoituksia. Saksan MM-kisoissa Leijonien tehokkaimmaksi pelaajaksi osoittautunut Marjamäki valittiin turnauksen parhaaksi puolustajaksi ja tähdistökentälliseen.

Uransa jälkeen Marjamäki on aateloitu sekä Suomen Jääkiekkomuseon että Kansainvälisen Jääkiekkoliiton Hall of Fame - kunniagallerioiden jäseneksi.

vapriikki.net/jaakiekkomuseo


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja