Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Unelmien hiihtoloma - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Minun ja hyvän ystäväni perheillä on ollut tapana viettää hiihtolomaa Lapissa, ja se onkin mielestäni ihana perinne. Talvipäivät Lapin kauniissa ja kylmissä maisemissa ovat parhaimpia asioita Suomessa.

unelmien hiihtoloma 4Seurueen nuoriso viettää päivät pitkät laskettelurinteessä aikuisten kuluttaessa hiihtolatuja. Pitkän ja liikunnantäyteisen päivän jälkeen on upeaa käydä saunassa ja vihdoin rauhoittua mökin takkatulen ääreen.

Vaikka panostammekin talviurheiluun, on pohjoisessa paljon muutakin ajanvietettä. Olemme esimerkiksi kokeilleet poro- sekä koira-ajelua Lapin metsissä ja järvien jäillä, käyneet konserteissa, kylpylöissä ja keilaamassa. Hiihtolomaviikon aikana tapaamme käydä myös ainakin kerran jossakin tunnelmallisessa ravintolassa!

Ulkomaalaisille turisteille Suomen Lappi on varmasti ainutlaatuinen lomakohde. Tunturit ja erikoiset luonnonilmiöt, kuten uskomattomat revontulet, tekevät varmasti keneen tahansa lähtemättömän vaikutuksen. Lapin taianomainen tunnelma on sanoinkuvaamaton.

Myös tänä vuonna aiomme suunnata kohti Lapin lumia. Taitamme matkaa tuttuun tapaan autolla, joten yhteen suuntaan reissun kestoksi tulee noin 12 tuntia! Voin jo etukäteen sanoa, että loma tulee joka tapauksessa olemaan jokaisen tunnin arvoinen.

 

unelmien hiihtoloma 2

 Rinteessä ystävieni Irman ja Jarnon kanssa

 

unelmien hiihtoloma 1

 Rohkea Sanni Taavitsainen ruokkii poroa omalla tavallaan

 

unelmien hiihtoloma 3

Husky-safarilla

 


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja