Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Eloretki Suomenlinnassa - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

 eloretki suomenlinnassa 1

Seilasin lautalla Suomenlinnaan, laukaisin kameralla kuvia, sepä vasta oli suurta huvia. Valtava oli tuo sinivalkoinen paatti, eikä sen pelastusvenekään ole mikään naatti.

 

eloretki suomenlinnassa 2

Oli kirkko Suomenlinnassa oma, siellä alttaritaulu oli luonnonsoma. Istui muutama penkeissä kovissa, kova vilske kävi takaovissa.

 

eloretki suomenlinnassa 3

Näytti vahvoilta Suomenlinnan muurit, eivät niitä murtaneet edes tykit suuret. Tosin opin, ettei Suomenlinnassa ole linnaa, pelkkä linnapiha, ja niitä tositoimin puolusti, nuo entisaikain sotilaat!

 

eloretki suomenlinnassa 4

Näkyi monta uljasta purjetta, minä kaihoten katselin merta. Pilvet mukavasti purjehti, silmieni eessä meri hauskasti liplatti.


eloretki suomenlinnassa 5

Paluumatkalla kohti Kauppatoria, vielä ihailla voin kauniita maisemia. Olo oli kuin purjehtijalla, oispa mullakin jolla alla.

 

Vesi tyrskyi ja poreili, kun lautta meitä kohti rantaa ajeli. Ei mua kuitenkaan pelottanut, oli laivassa hyvä miehistö. Jäi tämä pieni retki mieleen, ei mikään mennyt pieleen.

 

Kuvat: Tiitus Hopia. Tekstit: Päivi Hopia


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja