HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Oli vaikea tajuta viimeisenä kesätyöpäivänä, että koko kesätyö on tältä kesältä ohi. Siinä ensimmäisen oikean työtodistuksen kanssa patsastellessani oivalsin, että seuraavan kerran kesätöitä olisi aikaisintaan ensi vuonna.

fale lehdet

Fallkullan kesätoimitus teki kaiken kaikkiaan neljä FaLe-lehteä.

 

Kesätyö oli, yllättävää kyllä, helpompaa ja kevyempää kuin koulussa käynti. Monet aikuiset vain valittavat työn raskaudesta, mutta ainakin minun kesätyöni oli todella kevyttä kouluun verrattuna.

Kuukausi hurahti yllättävän nopeasti Fallkullan kesätoimitusta ohjatessa. Maanantait olivat suunnittelupäiviä ja varsin leppoisia, koska lapsille ohjelmaa oli vain tiistaista perjantaihin. Muuten työtä riitti kolmelle ohjaajalle oikein hyvin lapsia ohjatessa. Oli kiva nähdä lasten into median teossa! Saimme tehtyä peräti neljä FaLe-lehteä, jotka ovat kaikki luettavissa internetissä osoitteessa: http://fallkulla.nettiareena.fi.

Kotieläintilalla näki ja kuuli myös eläinten arjesta: oli mukavia ja ikävämpiä asioita. Hauskaa oli esimerkiksi possujen paimentaminen isommalle laitumelle, jolloin possut ryntäilivät ja ääntelivät innostuneina. Päivän päätteeksi ne kuulemma sammahtivat karsinaansa.

Ikävämpi tapaus taas sattui, kun yksi Fallkullan hevosista loukkasi kavionsa Haltialan laitumella. Kavio jouduttiin kipsaamaan ja hevonen lepää seuraavat viikot sisätiloissa.

Ensimmäinen kesätyö oli hyvin positiivinen kokemus. Hieman haikeana jätin Fallkullan taakseni. Onneksi sentään pääsen moikkaamaan tuttuja eläimiä ja työntekijöitä melkein milloin vaan!


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja