Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Päästääkö paasto hyvästä vai pahasta? - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Mitä se paasto oikeastaan tarkoittaa? Oletko aikonut paastota ennen pääsiäistä?

paastaako paasto
 

Niin kuin osuvasti sanotaan - laskiaistiistailta laskeudutaan paastoon. Mistä voisit tai mistä olet jo päättänyt paastota - joko kokonaan tai osittain?

Onko paaston kohde mielestäsi jotain "hyvää" vai onko se jotain "pahaa", josta aiot luopua 40 päiväksi? Pidättäydytkö sellaisesta asiasta, joka vaikuttaa terveyteesi tai hyvinvointiisi tai mieleesi? Miten luulet paaston vaikuttavan sinuun? Hmm... Onko se karkki hyvää vai pahaa, entä tv:n katselu...

Kerro meille paastopäätöksistäsi kommentoimalla tätä juttua tai voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Ja kun paaston kohteen julkisesti kertoo, vaikka nimimerkillä, ehkä se paasto on helpompi pitääkin! Kerro meille siis, mistä aiot paastota ja miksi valitsit juuri sen tai ne asiat paastottaviksi. Julkaisemme nimen tai nimimerkin ja paaston kohteen. Toki voit kirjoittaa ajatuksiasi paastosta, vaikka et tällä kertaa ryhtyisikään paastoon.

Paastonaika on laskiaissunnuntain jälkeisestä keskiviikosta pääsiäiseen kestävä kirkkovuoden aika. Se kestää siis 40 vuorokautta, joka tänä vuonna sattuu allakassamme 5.3. olevasta tuhkakeskiviikosta pääsiäiseen 19.4. asti.

 

paastaako paasto 1

Paastota voi vaikka tietokoneajasta.

 

paastaako paasto 3paastaako paasto 4

Pystyisitkö paastoamaan kokonaisen kuukauden vaikkapa karkeista?

 

paastaako paasto 2

Paastonaikana voi myös ekopaastota. Lue lisää ekopaastosta tästä.

 


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja