Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Paastovinkkinä Ekopaasto - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Ekopaasto kannustaa ihmisiä pienentämään omaa hiilijalanjälkeään ja löytämään hiljentymisen ja kohtuullisuuden merkityksen omassa arjessa.

ekopaasto fi

ekopaasto.fi-kampanjasivuilta voi lukea, että kuluttajien valinnoilla on todellakin väliä. Suomen hiilijalanjäljestä lähes 70 prosenttia syntyy yksityisestä kulutuksesta: liikkumisesta, ruuasta, asumisesta sekä tavaroiden ja palveluiden ostamisesta. Ekopaastoaja voi vaikkapa rajoittaa lämpimän veden käyttöä. Lisää paastovinkkejä löytyy kampanjan sivuilta.

"Ekopaasto kannustaa pieniin tekoihin, jotka vahvistavat toivoa. Pienet teot ovat ihmisen kokoisia ja luovat luottamusta elämään ja huomiseen", arkkipiispa Kari Mäkinen sanoo.

Ekopaastoon ryhtyminen on helppoa: tee tekoja joiden tiedät säästävän ympäristöä. Haasta itsesi seitsemäksi viikoksi epämukavuusalueelle. Tai hiljenny, ole luonnossa ja anna luovien ajatusten täyttää pääsi.

 


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja