Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Uudessa valossa - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Teen uudenvuodenlupauksen joka vuosi. Yritän pitää lupauksesta kynsin hampain kiinni, mutta välillä se tuppaa unohtumaan arjen melskeen keskellä.

Uudenvuoden lupauksia tehdessä kannattaa muistaa kohtuullisuus. Lupauksen rikkoutuessa tulee huono omatunto, joten lupausta tehdessä on hyvä punnita onko lupauksesta kuinka vaikeaa pitää kiinni. Kannatan ehdottomasti lupausten tekemistä, sillä se valmentaa pitämään kiinni kaikenlaisista lupauksista, joita joutuu maailmassa vähän väliä tekemään.

Tänä vuonna lupaan kunnioittaa itseäni enemmän. Lupaan yrittää ajatella enemmän positiivisia kuin negatiivisia asioita peiliin katsoessani. Haluan hyväksyä itseni sellaisena kuin olen. Aikaisemmin olen jäänyt monesti muiden ihmisten varjoon kyyryyn. Pelkään, etten kelpaa ja että en ole tarpeeksi. Ystäväni ja tärkeät läheiseni yrittävät kehua minua ja pitää päätäni pystyssä, mutta olen silti pyrkinyt painamaan leukani rintaan. Tänä vuonna lupaan yrittää katsoa itseäni uudessa valossa.


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja