Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Idols - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

Diandra Mikko-Rasila DSC8429

Jiipeenetin nuoret reportterit Pinja Lampinen ja Akseli Luhtala laativat kysymyksiä tuoreelle Idols-voittajalle.

Miten ja milloin aloitit laulamisen?

- Aloitin laulamisen ihan tosi pienenä, niin pienenä etten edes muista. Ihan omaksi iloksi aina laulelin kaikkialla, koska se oli minusta niin hauskaa ja luonnollista. 3-vuotiaana halusin muskariin ja 6-vuotiaana aloitin musiikkiopiston ja myös kuoron.

Harrastavatko muut perheenjäsenesi musiikkia tai taidetta?

- Siskoni harrastavat, mutta muu suku ei.

Mistä uskot saaneesi musiikilliset lahjakkuutesi?

- Ukillani on komea ääni ja äitini laulaa myös hyvin. Lauletaan aina välillä yhdessä Ukin kanssa mummolassa, ja äidin kanssa kotona.

Kuka/ketkä ovat esikuviasi?

- Lady Gaga on minun ykköslemppari. Hän on vaan niin paras! Beyonce on upea myös.

Laulatko mieluummin suomeksi vai englanniksi? Miksi?

- Tykkään laulaa molemmilla kielillä. Englanti on musiikin lisäksi lempiaineeni koulussa, ja olen aina tykännyt siitä kielestä tosi paljon.

Milloin tajusit, että laulaminen on juttusi?

- Ihan pikkusena jo, koska se oli lempipuuhaani. Lauloin aina!

Miltä sinusta tuntuu, kun laulat?

- Kun laulan tuntuu siltä, että elää ihan vain siinä hetkessä. Ei ajattele mitään muuta kuin sitä biisiä ja on tosi vapautunut olo. Laulaminen on aina hauskaa puuhaa, se ei tunnu "pakkopullalta" koskaan, ja se on vaan niin ihanaa.

Miltä tuntui kuulla, että voitit Idols-kisan?

- Idols oli uskomaton kokemus, ja nautin joka hetkestä siellä. Kun kuulin että olin voittanut, niin se oli käsittämättömän ihana hetki. Olin tosi hämmentynyt, järkyttynyt, ja niin onnellinen. Alkoi itkettää! Ei sitä vieläkään kunnolla tajua, mutta ehkä vielä joku päivä tajuan.

Aiotko jatkossa osallistua suurempiin laulukisoihin?

- Hmm, en tiedä. Idolsiin on ehkä hyvä päättää minun "laulamiskilpailu-ura", mutta kuka sitä tietää vaikka tulisi joskus vastaan joku tosi mielenkiintoinen ja kiva kilpailu. Joten never say never :)

Minkälaisia kappaleita tulee ensilevyllesi? Mitä haluat lauluillasi kertoa?

- Levyllä on biisejä laidasta laitaan. Halusin jatkaa Idolsista tutulla tyylillä, eli vähän jotain jokaiselle. On meneviä tanssibiisejä kuten uusi biisi Reason Why ja singlelohkaisu Outta My Head. On kaunis ja kaihoisa kappale Prinsessalle, sekä voimaballadeja, esimerkkinä I have Nothing. Ja kaikkea siltä väliltä!

Kolme tärkeintä asiaa elämässäsi?

- Läheiset, musiikki, auringon valo

Mitä vinkkejä antaisit lapsille/nuorille, jotka haluavat laulajiksi?

- Uskokaa itseenne ja unelmiin, ne on tehty toteutettaviksi. Haaveilkaa ja unelmoikaa, se antaa paljon tsemppiä ainakin minulle. Paiskikaa ahkerasti töitä, ja älkää ikinä kadottako sitä iloa minkä takia tykkäätte laulaa ja esiintyä. Se on tärkeintä. Nauttikaa sekä pitäkää ilo ja innostus mukana koko ajan! :)

 

Diandra Mikko-Rasila  DSC8754

Kuvat: Mikko Rasila

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja