Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Robin - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

Naantalilaiset Mona ja Juliaana, 7 vuotta, pääsivät osallistumaan joulukuiselle Robin-keikalle Turun Logomoon.

robin logomo 6

 

Keikka oli tyttöjen ensimmäinen. Kysyttäessä millaista oli, tytöt vastasivat yhdestä suusta: KIVAA! Heidän mielestään parasta keikalla olivat Robinin laulut ja sipsit, joita sai napostella.

 

robin logomo 1

 

Logomoon oli saapunut paljon lapsia, nuoria ja aikuisia. Logomosta kerrottiin, että ensimmäiset innokkaat fanit olivat paikalla jo aamulla kello puoli seitsemän. Rankka vesi sade ei haitannut Robin-hypetystä.

Robin palkitsi odottajansa laulamalla tunnin mittaisella keikallaan Frontside Ollien lisäksi uusimpia biisejään, muun muassa Paperilennokin. Monan ja Juliaanan mielestä ihanin biisi oli Parasta just nyt, jonka Robin lauloi keikkansa lopuksi.

 

robin logomo 2

 

Keikan aikana Robin kyseli faneiltaan, mitä he toivovat joululahjaksi. Joku sanoi toivovansa Robinia. Lisäksi toivottiin hyvää joulumieltä ja lunta. Myös Robin kertoi omia joululahjatoiveitaan. Niihin kuuluivat myös lumi sekä parempi yölamppu, jonka valossa voi lukea kokeisiin.

 

robin logomo 3

 

Vaikka Monan ja Juliaanan mielestä Robinin musiikki soikin Logomossa aika kovaa, vannottivat he kotimatkalla, ettei Robin-fanitus lopu aikuisenakaan!

 

robin logomo 5

 

Faniryhmäkuva Logomosta...

 

Kuvat: Kaisa Rantala

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja