Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Oletko tietoinen, että sinullakin on ikioma vartija? - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

”Enkeli taluttaa pientä kulkijaa. Enkeli lohduttaa tiellä kaatuvaa. Suojassa enkelin saan vaeltaa, suojassa enkelin saan nukahtaa. Enkeli viestin tuo Jeesus rakastaa. Enkelin sanoma muille kertokaa! Suojassa enkelin saan vaeltaa, suojassa enkelin saan nukahtaa.” Tuttu lastenvirsi varmaan monille. Itse muistan oppineeni tuon virren vasta vanhempana. Ja silti se on yksi lempi virteni. Sen sanat kertovat niin paljon. Virren pieni kulkija voit olla sinä tai minä, lapsi tai aikuinen. Enkeli lohduttaa, mikäli elämässä joskus joku harmittaa. Enkelin suojassa saan elää ja iltaisin nukahtaa.  Enkeli on Jumalan viestintuoja. Hänen tärkein viestinsä on: Jeesus rakastaa.

Monilla suomalaisilla on kotonaan suojelusenkelitaulu. Tällainen voi löytyä myös sinulta. Muistatko muuten mistä tai keneltä olet sen saanut? Minullakin on kotona tuo kyseinen taulu, jossa kulkee kaksi lasta sillalla ja suojelusenkeli heidän takanaan vartioimassa heidän matkaansa. Itse olen saanut tuon kyseisen taulun vanhemmiltani lapsena. Se on kulkenut aikuisuuteeni asti koko ajan mukanani. Jokaisessa paikassa, jossa olen elämäni aikana asunut, tuo taulu on kiinnitetty seinälle sänkyni yläpuolelle. Siellä se on minua muistuttamassa siitä, että Jumala vartioi minua koko ajan ja on kanssani joka hetki. Hän huolehtii minusta monella eri tavalla ja yksi niistä tavoista on se, että hän lähettää enkeleitänsä suojelemaan minua. Vaikka sinulla ei olisikaan tuota kyseistä taulua kotonasi, voit silti olla varma, että myös sinun elämääsi Jumala lähettää enkeleitä vartioimaan sinua.

Jumala tahtoo olla hyvä meitä jokaista ihmistä kohtaan. Hän tahtoo meille kaikille pelkästään hyvää. Joskus kuitenkin elämässä sattuu myös pahoja asioita, jotka eivät johdu Jumalasta, vaan esimerkiksi muista ihmisistä. Silloin monesti meistä voi tuntua, että olemme ihan yksin. Vaikka meillä olisi tuo yksinäisyyden tunne, voimme silti olla sataprosenttisen varmoja siitä, että Jumala ei ole milloinkaan jättänyt meitä yksin. Hän on aina kanssamme ja aina rinnallamme kulkee tuo suojeleva rakastavan Jumalan lähettämä suojelusenkeli.

Enkeleiden täyttämää viikonjatkoa sinulle!

”Hän antaa käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet, ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen. Ps.91:11–12”


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja