Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Aurinkoista kesää! - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Nyt se vihdoin on tullut. Kauan odotettu kesä. Viimein on lämmin, aurinko paistaa, luonto on puhjennut kukkaan, koulut päättyvät, loma alkaa! Ja varmasti juuri tuota loman alkamista meistä moni on myös odottanut. Talvi on tuntunut todella pitkältä ja koulussa/työssä on ollut paljon työtä. Aivoja on jouduttu ja saatu käyttää ihan toden teolla. Nyt kuitenkin on lupa hetkeksi unohtaa kaikki koulu ja työ ja nauttia kesästä. Joko sinä olet suunnitellut kesäsi? Mitä aiot tehdä? Oletko lähdössä kenties matkoille? Vai vietätkö kesäsi pelaten tai kavereiden kanssa hengaillen? Vai jotakin ihan muuta?

Itselläni on tulevalle kesälle aika paljon tavoitteita. Listaan on kertynyt paljon asioita, joita ei ole kerinnyt vuoden aikana tehdä. Nämä asiat ainakin tarvitsee hoitaa kesällä, koska silloin on lomaa ja aikaa. Yksi asia listassa on kuitenkin ylitse muiden. Nimittäin, lepo. Viime kesänä en saanut viettää lomaani levätessä, vaan koko ajan oli tehtävä jotakin. Sen on kyllä saanut huomata tämän vuoden aikana. Ei olisi kannattanut touhuta koko lomaa, koska voimat meinasivat loppua kesken tänä keväänä. Tulevana kesänä olen luvannut itselleni aikaa, jolloin saan olla tekemättä yhtään mitään. Näinä hetkinä saan olla kotona, nauttia ja vaikka maata terassilla aurinkoa ottamassa.

Toivon myös, että sinun kesääsi voisi myös mahtua paljon näitä levon hetkiä. Älä tee aikataulua koko lomasi ajaksi, vaan nauti siitä, että saat vain olla. Pidä mielessäsi myös se, että Taivaan Isä on lomallakin joka hetki kanssasi, hän varjelee sinua ja lähettää suojelusenkeleitä tiellesi, hän kuulee rukouksesi, hän näkee sinun jokaisen askeleesi, hän rakastaa sinua!

Näin tahdon toivottaa sinulle Taivaan Isän siunaamaa ja aurinkoista kesää! Nauttikaamme jokaisesta hetkestä!

”Hyvä on sen osa, joka luottaa Herraan. Herra minun Jumalani, kukaan ei ole sinun vertaisesi ps. 40:5-6.”


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja