Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Serkun häät - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Pikkusisko Laura osaa jo kävellä. Tuomosta on ollut hurjan hauskaa seurata pikkusiskon kasvamista. Kun pikkusisko muutaman vuoden päästä täyttää neljä, Tuomo aikoo pyytää pikkusiskoa mukaan pyhäkouluun.

Eilen Tuomo ja koko perhe olivat Tuomon serkun, Suvin häissä. Häät olivat hieno tilaisuus. Ensin he olivat kirkossa, missä Suvi ja hänen miehensä Joonas vannoivat vihkivalan. Tuomo ei ihan heti ollut ymmärtänyt, mitä se sellainen valan vannominen merkitsee. Kirkkoseremonian jälkeen hän oli kysynyt sitä vaarilta. Vaari oli kertonut, että Suvi ja Joonas haluavat tuoda yhteisen elämänsä Jumalan eteen ja pyytää sille siunausta. He ovat nyt päättäneet aloittaa yhteisen elämän ja vannoivat toisilleen vihkivalan. Se tarkoittaa, että lupaa olla toisen kanssa paitsi iloisina hetkinä, myös sellaisina hetkinä, jolloin toinen on surullinen. Mies ja vaimo kannustavat toisiaan. ”Mekin olemme mummin kanssa kannustaneet toisiamme jo 45 vuotta”, Tuomo muistelee vaarin sanoneen.

Kirkon jälkeen oli hienot juhlat, Tuomo muistelee. Siellä oli ruokaa, siellä tanssittiin ja laulettiin. Jotkut pitivät puheita ja toivottivat onnea avioparille. Tuomon mielestä hääkakku oli hurjan hyvää.

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja